Ki hány évesen szülte az első gyerekét? Véletlen, vagy tervezett?
Figyelt kérdés
Már csak azért érdekel mert a körülettem élő ismerőseim közül, volt osztálytársak, barátok kb a 3/4ének van gyereke, van aki 16-18 éves , van amelyik most esett ki elvonóról de most épp tökéletes anyát játszik. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy egy gyerek szüljön gyereket. Amikor látom a 18 éves lányt akinek egy k*rva érettségije nincs, de gyeerek ott van a karján, fogalma sincs hol a gyerek apja, a szülei vigyáznak a gyerekre mert ő buliba megy meg barátokkal is akar lenni stb..2010. jún. 30. 15:26
11/32 anonim válasza:
Szia! Én 27 vagyok, 4 hós a pici lányom, gyönyörű és igen akartuk!!!! Egyébként én voltam a legfiatalabb szinte az egész szülészeti osztályon!
12/32 anonim válasza:
28 évesen szültem először, tervezett baba. Most vagyok 30 és tervezzük a kistesót.
15/32 anonim válasza:
22 évesen szültem, tervezett baba, és férjnél vagyok. Van érettségim, 4 OKJ-s szakmám. Bejelentett, üzletvezetői munkakörből mentem el szülni. Ez inkább elhatározás és hozzáállás kérdése.
16/32 anonim válasza:
36 évesen és tervezett baba volt.
17/32 anonim válasza:
18 és férjnél voltam .Amikor ez történt az volt a természetes,a nők fiatalon szültek.Két gyerekem van 25 és 26 évesek én 44 leszek .
18/32 anonim válasza:
22 és tervezett baba. Párommal imádjuk egymást, annak ellenére, hogy ö tart el. Nincs érettségim de nem a gyerek miatt. Nagyon boldogok vagyunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!