Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány évesen szülte az első...

Ki hány évesen szülte az első gyerekét? Véletlen, vagy tervezett?

Figyelt kérdés
Már csak azért érdekel mert a körülettem élő ismerőseim közül, volt osztálytársak, barátok kb a 3/4ének van gyereke, van aki 16-18 éves , van amelyik most esett ki elvonóról de most épp tökéletes anyát játszik. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni hogy egy gyerek szüljön gyereket. Amikor látom a 18 éves lányt akinek egy k*rva érettségije nincs, de gyeerek ott van a karján, fogalma sincs hol a gyerek apja, a szülei vigyáznak a gyerekre mert ő buliba megy meg barátokkal is akar lenni stb..
2010. jún. 30. 15:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
35, tervezett
2010. jún. 30. 21:17
 22/32 anonim ***** válasza:
23 évesen szültem. Tervezett volt.
2010. jún. 30. 21:35
 23/32 anonim ***** válasza:

Az édesanyám 18 volt mikor én születtem.Szerintem ebben az a jó, hogy könnyebben viselik ill. felveszik a fiatalkori hülyeségeket.Arról nem is beszélve, hogy könnyebben fordultam/-lok hozzájuk bármilyen problémámmal.

Most 23 vagyok és 7 hetes terhes.

2010. jún. 30. 21:40
 24/32 anonim ***** válasza:

27évesen szültem az 1.fiam.csak annyira volt tervezett,hogy azt mondtuk,nyugodtan vágjunk bele,nem jön az olyan könnyen össze.persze 1.re sikerült :-) de addigra volt munkánk,elkészült a házunk...

most leszek 29(3hét múlva) és van egy majdnem 1 hónapos öccse a nagy fiunknak :-) és ő határozottan tervezett volt

2010. jún. 30. 21:53
 25/32 anonim ***** válasza:
25 evesen az elso babat, 26 evesen a masodikat. Mindketto tervezett.
2010. jún. 30. 22:05
 26/32 anonim ***** válasza:
21, tervezett. 7 éve voltunk együtt és férjnél voltam már.
2010. jún. 30. 23:17
 27/32 anonim ***** válasza:
19 éves leszek idén, és 6 hetes terhes vagyok.
2010. júl. 1. 08:18
 28/32 anonim ***** válasza:

23 éves leszek októberbe és októberbe fogok szülni! Nem volt betervezve, de mivel nem vagyok teljesen egészséges a doki közölte ha elvetetjük nem bizti hogy teherbe fogok tudni megint esni!

Sajna manapság nem az érettségit nézik hanem a talpraesettséget, a tapasztalatot, és inkább a szakmát mintsem az érettségit!!

18 éves koromban leérettségiztem, szerettem volna tovább tanulni de mivel apámék elváltak ez sajna nem jött össze.

4 évig aktivan kerestem munkát, de mivel nem volt olyan ismeretségem, és nincs szakmám igy esélyem nem volt elhelyezkedni olyan helyen ahol vmit el is tudok érni! Igy maradt a vendéglátás, amit persze szerettem csinálni, de nem ez az álmom hogy a pult mögött öregedjek meg!!!

Ebben az országban nincs jövő...nincs munka semmi nincs!!

25 hetes pocis

2010. júl. 1. 12:13
 29/32 anonim ***** válasza:
30 éves voltam amikor a lányom született, és tervezett baba volt.
2010. júl. 1. 12:52
 30/32 anonim ***** válasza:
24 vagyok és 13hetes terhes. Tervezett
2010. júl. 1. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!