Ki hány évesen szülte az első gyerekét? Véletlen, vagy tervezett?
Az édesanyám 18 volt mikor én születtem.Szerintem ebben az a jó, hogy könnyebben viselik ill. felveszik a fiatalkori hülyeségeket.Arról nem is beszélve, hogy könnyebben fordultam/-lok hozzájuk bármilyen problémámmal.
Most 23 vagyok és 7 hetes terhes.
27évesen szültem az 1.fiam.csak annyira volt tervezett,hogy azt mondtuk,nyugodtan vágjunk bele,nem jön az olyan könnyen össze.persze 1.re sikerült :-) de addigra volt munkánk,elkészült a házunk...
most leszek 29(3hét múlva) és van egy majdnem 1 hónapos öccse a nagy fiunknak :-) és ő határozottan tervezett volt
23 éves leszek októberbe és októberbe fogok szülni! Nem volt betervezve, de mivel nem vagyok teljesen egészséges a doki közölte ha elvetetjük nem bizti hogy teherbe fogok tudni megint esni!
Sajna manapság nem az érettségit nézik hanem a talpraesettséget, a tapasztalatot, és inkább a szakmát mintsem az érettségit!!
18 éves koromban leérettségiztem, szerettem volna tovább tanulni de mivel apámék elváltak ez sajna nem jött össze.
4 évig aktivan kerestem munkát, de mivel nem volt olyan ismeretségem, és nincs szakmám igy esélyem nem volt elhelyezkedni olyan helyen ahol vmit el is tudok érni! Igy maradt a vendéglátás, amit persze szerettem csinálni, de nem ez az álmom hogy a pult mögött öregedjek meg!!!
Ebben az országban nincs jövő...nincs munka semmi nincs!!
25 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!