Áprilisban születik a kisbabánk, van egy szobacicánk, hogy tudnám a kicsit megovni, nehogy mellé feküdjön?
Figyelt kérdés
ezzel riogatnak, de a macskát nem adom senkinek oda, elterveztem veszek valami hálós izét az ágyra, meg éjjel nem mehet be oda a macska, nappal még a konyhából is rálátok majd az ágyra, csak kiváncsi vagyok valaki volt e hasonló helyzetbe, cica és ujszülött, és hogy oldotta meg.2008. nov. 8. 13:14
1/5 anonim válasza:
Az a legjobb,ha külön szobában tartod a macskát!!!
2/5 A kérdező kommentje:
persze én is ugy gondoltam, de egész nap nem lehet a cica bezárva, amugy nappal is sokat alszik, éjjel mindenképp külön lesz nappal viszont csak elővigyázatosság miatt kellene valami jó tapasztalat.
2008. nov. 8. 13:21
3/5 anonim válasza:
ha most elkezded kiszoktatni akkor sem lesz gond,de tudod a macskák mindenhová bemennek ha nyitva van az ajto nemolyan könnyü tanitani őket mint a kutyákat. de semmiképp se add oda másnak és neis tedd ki. nem te vagy az első se nem az utolso akinek babája is van és cicája is egylakásban. szoval minden rendben lesz csak neked mindig figyelni kell a picire .
4/5 anonim válasza:
Szia!Nehéz lesz egy ilyen helyzetet minden alkalommal helyesen kezelni,hiszen egy állat-főleg a cicák nem feltétlenül vannak tisztában azzal,hogy mit szabad nekik és mit nem.Egy újszülött immunrendszere elég sérülékeny,gondolj csak bele!Talán igaza van azoknak,akik "riogatnak"....hát nem is tudom...Szerintem alapból nem higiénikus egy állatot lakásban tartani,ha baba van,akkor meg semmiképpen sem!Mindenki másképp gondolja,sok vélemény lesz majd biztosan...de én még mindig azt tartom a leghatékonyabb megoldásnak,ha túladsz a macsekon,legalább pár hónapig.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem, vagyis a családunknak is van cicánk. Sokat van a szobában, és most hogy tél lesz mégjobban behúzódik. A baba szobájába nem jöhet be, de a másik szobánkban is van neki egy kijelölt helye (egy puff letakarva puha meleg pléddel) amit kb. 3 hónap alatt tanult meg elfogadni. Megegyezett a család, hogy a cica csak ott aludhat, más bútorra nem engedjük fel. Így mindenki aki arra járt rászólt, és a helyére tette a cicát ha rosszaalkodott. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy készíts neki egy finom meleg helyet, és következetesen csak oda engedd feküdni. Ha kitartó vagy meg fogja szokni, hogy csak oda szabad feküdnie, és nem mászhat fel más bútorokra, így a baba ágyába sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!