Volt már akinek 5-8 hetes terhesen szabálytalan petezsák és hematóma mellett megmaradt a babája?
7+1 hetes vagyok, a petezsák 32x16mm, embrió, szívműködés látható. Na igen, de 2 napja kb. fél deci vér kíséretében kb. 1 óra leforgása alatt iszonyú görcsök közt távozott belőlem két akkora darab nyálkahártya, mint egy kétszázas :(
Ma ismét elkezdtem pecsételni és az utam rögtön az orvoshoz vezetett, aki a ki tudja milyen csoda folytán még élő magzat mellett egy kb. 3x6 cm-es hematómát látott amivel azonnal küldött is a klinikára, és mondta, hogy ne nagyon vegyek kiscipőt stb, mert az a csoda, hogy egyáltalán él, nagyobb az esélye, hogy kilökődik, mint hogy sem.
Szóval nem nagyon reménykedem, progeszteron pótlás és ágynyugalom ide vagy oda, ha mennie kell menni fog :( De azért kíváncsi vagyok, mi lett a vége másoknál hasonló leletek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!