Ezek után milyen vitaminokat szedjek?
Nem lesz nagy a vitamintól a baba.
Régen nagyon régan volt egy vitamin ami cukrot okozhatott a kismamáknál és ettöl esetleg nagyobb lett a baba. De igazából akkor is a cukrosság volt az ok.
Telejsen mindegy melyik terhes vitamint szeded. Èn második trimesztertöl csak minden 2-3 nap vettem be, mert megpróbáltam összetetten étkezni.
Ez egy nagyon régi, berögződött dolog, a régi vitaminoktól tényleg nagok lettek a babák. De a mostani ajtók NEM lesz nagy a baba. Ismerős a "természetes" dolgok híve, nem szedett vitamint, majdnem 4 kilósan született a kislánya. Nővérem végig szedte a Femibiont, 2600 g-al született a pici. Egyikük sem volt cukros. A vitamin neked kell, nem a babának! A természet ezt úgy találta ki, hogy ilyenkor az anya képes egészen durva vitaminhiányokat is produkálni, mert mindent "odaad" a babának. A pótlás neked szükséges, hogy ne romoljanak a fogaid például. Ez alól a folsav, a D-vitamin és a vas kivétel. Ha ezekből nincs elég, az a magzatnak is okozHAT fejlődési rendellenességet, visszamaradást.
Én azért nem szedem minden nap, mert a B-vitamin iszonyatos étvágyat csinál, így is sokat híztam, nem szeretnék többet. Én úgy csinálom, hogy a Femibion egy napi adagja 2 tablettából áll, egyiket egyik nap, másikat másik nap veszem be (nem kellenek egymás felszívódásához!).
De van, aki végigszedi, aki nem hajlamos a hízásra. Szóval nyugodtan szedjen, ha gondolod, nem lesz óriásbébi :)
Nem tudom kik az ismerősei köröd akik ilyen sötétek, de ha ezt elhiszed te sem vagy különb.
Ilyen nincs, nem a vitamintól lesz nagy a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!