Milyen vitaminokat szedjek? Mi az, amit esetleg nem ajánlatos csinálni? Mikor menjek legkorábban orvoshoz? Mit ehetek és mit nem?
gratulálok!!! :)
mindent ehetsz és csinálhatsz, amihez kedved van.
én pl tele voltam energiával, és rengeteget voltam a szabadban. és terhesvitamin nélkül is pompásan elvoltam. persze mindenki más, van aki rengeteget alszik inkább :)
kerüld a káros dolgokat (alkohol, cigi...)
de a védőnő úgyis ad majd egy csomó kiadványt, olvasnivalót.
boldog babavárást!
Betöltött 6. hét után érdemes orvoshoz menni, akkor már elvileg van szívcső-pulzálás is, megnyugszol, hogy él a baba. :)
Ne egyél nyers húst, nyers tojást, figyelj oda, hogy a zöldséget-gyümölcsöt rendesen megmosd.
Olyan terhesvitamint érdemes szedni minél hamarabb, amiben sok folsav van, mert ilyenkor arra van a legnagyobb szükség.
Ne emelj nehezet.
Egyébként minden mehet úgy, mint eddig.
És: gratulálok. :)
Gratula!
Én terhességem alatt a GRAVIDA nevű terhesvitamint szedtem, szerintem ez a legjobb, én ezt ajánlom neked is.
Minden van benne ami kell.
Hidd el nagyon jó, van rá egy 3 hónapos nagyon erős és ügyes kisfiú bizonyítékom !!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!