Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. hány kilót emelhetek vagy...

Kb. hány kilót emelhetek vagy cipelhetek terhesen?

Figyelt kérdés
Ez függ attól is, hogy a terhesség melyik szakaszában vagyunk?
2008. nov. 8. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre így nem lehet válaszolni, én várandósan is fel-felemeltem a nagyobbik gyerekem és bizony néha cipelni is kellett ezt-azt. Ha érzed , hogy keményedik a pocid akkor azonnal hagyd abba,ha úgy érzed , hogy szúr , vagy nehéz akkor pihenj. Kisérletezz , hogy mennyi az a súly amit még fáradság nélkül elbírsz.
2008. nov. 8. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy maximum 5 kg-ot lehet emelni.Bár a barátnőm a másodikat várja és sokszor felemelgeti a 3 éves kisfiát.Azért légy óvatos.
2008. nov. 8. 10:58
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. nov. 8. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

en max 4 kiloig megyek, mert anyukam is ettol szulte halva az elozo gyereket, hogy felemelt egy varrogepet (kb 15 kiló). szerintem ez nagyon komoly dolog.

mondta nekem is a vedono, hogy van, aki megemeli az idosebb gyereket, nekik is mindig mondja, hogy ovatosan.

2008. nov. 8. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre nagyon nehéz válaszolni.

Mert pl. ha nézünk egy olyan kismamát, akinek már van egy gyereke, aki néha ölbe kéreckedik, stb. elég nehezen tudja megállni, hogy ne emelje meg, még ha 12 kg is. És semmi baja nem lesz a picinek!

Nekem a dokim anno 4 kg-ot mondott már a terhesség elejétől kezdve.

Ez első gyerekesként kivitelezhető, de ha lenne már egy 2-3 éves gyerkőcöm, szerintem nehezen tudnám betartani.

2008. nov. 8. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha feltétlenül emelned kell és nehezet, akor lassan, karból emelj, ne hirtelen. A súly ne a hasadra essen. Nekem is muszáj, a fiam 15 kg és a pelenkázóra, kiságyba be kell tenni vhogy! Sztem ez emberfüggő, óvatosan keresd a határaidat! Lehet a nagy súly, hirtelen emelése veszélyes is!!

26 hetes

2008. nov. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!