A chorionboholy biopszia után hány napig nem emelhetek egyáltalán?
Figyelt kérdés
21-én megyek a beavatkozásra, vidékről kell felrángatnom 2 éves fiam mellé az anyósomat, aki dolgozik még. Hány nap szabit vegyen ki? Mikor tudom már én is ellátni a fiamat?2010. okt. 10. 17:36
1/1 anonim válasza:
Nekem egy hetet mondtak. Pár nap fekvés után még legalább egy-két hétig vigyázni kell az emeléssel, az erőlködéssel és a nemi élettel. Nekem első kisbabám, könnyű volt ezeket betartani, de akikkel együtt vártam a vizsgálatra, mind erről panaszkodtak, hogy nekik ettől függetlenül a másik gyermeküket vinni kell iskolába, főzni és mosni kell otthon, úgyhogy nem fogják tudni ezeket betartani. Két hét múlva a kontrollon találkoztunk újra: senkivel nem történt baj, és mindannyiunknak jó lett az eredmény. Szerintem ha azt a pár nap pihenést betartod, és utána egy kicsit kíméled magad, nem lehet gond, és tudsz gondoskodni magad is a kisfiadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!