Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fájdalom a petefészeknél...

Fájdalom a petefészeknél második trimeszterben?

Figyelt kérdés

Szóval ma reggel óta volt egy kis szokásos méhszalagnyúlós petefészek szurkálás... Aztán ebédnél nagyon beleszúrt, és elkezdett iszonyatosan fájni... Lefeküdtem, nem lett jobb...Később mégis elaludtam, amikor ébredtem akkor meg a derekam fájt iszonyatosan... Azóta üldögélek, pihengetek, és ülésnél, fekvésnél nem vészes (bár belenyilallgat), járásnál néha rosszabb, néha nem... A lábam felemelése (zokni felvétele) jelentett kicsit erősebb nyilalló fájdalmat még este...De nagyon össze-vissza van, néha jobb, néha fáj... A derekamat már nem érzem fájni, most már csak a petefészek környékét.

Baba mozog egyébként..

Ez mi lehet? Petefészekkel lehet bármi? Vagy meghúztam magamat? Arra is gondoltam, hogy ma még nem volt székletem, és emeltünk a vason ami okozhat székrekedést, ez is okozhatja? (terhesség előtt is kisugárzott kicsit néha az alhasba, petefészkek környékére amikor székrekedésem volt). Ha csak a szalagok húzódása, akkor nem gond hogy elég hosszan éreztem/érzem?

Orvoshoz még nem mennék el, mert végülis tudok mindent csinálni, más tünet nincs, meg megvárom hátha rendeződik...

2019. jan. 22. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! En pont ma voltam igy, bar en meg csak 15+3 vagyok es nem erzem meg a babaim mozgasar. Szokasos mehszalagnyulos feszules es ami uj az a jobb oldali petefeszek (legalabbis olyan minth az lenne) nyilalasa. Nem szornyu, inkabb csak kellemetlen es kb egesz nap ereztem hol jobban hol kevesbe pesig vettem be 1500 mg magneziumot is. Szerintem amugy normalis en nem gondoltam ra h felhivjam a dokimat. Oriasi valtozasok tortennek odabent. Ha nem mulik el a heten akkor azert en lehet szolok az orvosomnak
2019. jan. 22. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, pár nap múlva én is, addig meglátjuk... Mikor kisugárzott a derekamba ijedtem meg, hogy esetleg vese, vagy valami, de a derekamnál már nem érzem annyira fájni..
2019. jan. 22. 22:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy éjszakán túl vagyok, fekvésnél semmi rosszat nem érzek, de ahogy felálltam és mászkáltam... Mintha lesugározna a fájdalom a lábamba, szeméremrészre egy picit, a petefészeknél érzem még, de enyhébben, és a derekamba is sugárzik kicsit, bár tompán... Ülés, fekvés továbbra is oké, sétálgatni is tudok, de érzem hogy valami nincs rendben...
2019. jan. 23. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem mara elmult, lekopogom. De en azt se tartom kizartnak, hogy a frontot ereztuk, erzed(nem tudom te merre laksz de itt nalunk ejszaka leesett a ho). De hivd fel a dokidat az a tuti. Nem csip ha pisilsz?
2019. jan. 23. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Eddig nem csípett egyébként, de a legutóbbi pisilés pont igen :( Úgyhogy lehet hogy csinálok egy pisitesztet és/vagy orvos.
2019. jan. 23. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Aha akkor lehet ez vmi felfazas, gyulladas, fertozes. Sztem gyorsan doki vagy vedo!!
2019. jan. 23. 10:06
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok! Nektek hogy alakult ez a dolog?

Én 18 hetesen kis nyilalásokat, fájdalmat érzek egészen lent hüvelytájon, illetve a hasam két oldalán is néha. De már nem úgy, mint korábban, hogy tüsszentésnél, meg hasonlók. Random... lépésnél, vagy csak úgy is... A vizsgálaton amúgy egy hete minden rendben volt, szedek magnéziumot, vitamint, egy hét múlva kontroll és pihi... de most kicsit ráparáztam. Jön-megy, van, hogy napi sokszor, vagy épp alig jelentkezik...

2020. szept. 6. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!