Álomkór a második trimeszterben? Volt így valaki?
Figyelt kérdés
Az első 12 hétben semmi bajom nem volt... Se hányás, se álomkór, se semmi.... Mióta betöltöttem a 13 hetet, alig bírok felkelni reggel, napközben is nehezemre esik ébren maradni. Fura, mert épp az ellenkezőjéről számol be mindenki. A másodikban tele vannak energiával, semmi bajuk stb.2019. jan. 9. 13:36
1/4 anonim válasza:
Szia. Nekem az első terhességem végigkísérte az álomkór. 8kor már simán aludtam reggelig és volt,hogy délután is lefeküdtem. Mindig vártam,hogy majd jön a változás de semmi. Most a második babával az első 12 hét szintén így telt most a 14.ben vagyok és talán most kezd kicsit javulni. Minden terhesség más. Ne aggódj ezen. Ha van rá lehetőséged pihenj amennyit tudsz. Boldog babavárást:)
2/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Mindenkinél másképp alakul.
Nálam pl a 20dik hét után jelentkezett, eltartott pár hetet.
Most 36hetesen megint rám jött, még felkelni az ágyból alig van erőm.😊
3/4 anonim válasza:
Szia!
Amikor en terhes voltam a legelejetol a vegeig megvolt az alomkor. Volt olyan nap amit szo szerint vegig aludtam.
4/4 Böbe1990 válasza:
22hetes vagyok és szintén ez a helyzet nálam is :/ Sokszor alig tudom magam megerőltetni,hogy elinduljak törpilláért az oviba.Folyton álmos és fáradt vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!