Volt olyan, aki az utolsó trimeszterben már nem hízott sokat, max néhány kilót?
En nem hiztam tobbet egyik terhessegem alatt sem az utolso harmadban, mint elotte.
Atlagban 10-12 kilot hiztam, felidoig 1-3 kilot, utana meg majdnem egyenletesen heti fel kilokat.
Normal etvagyam volt sokaig, a harmincas hetek nagyreszeben pedig olyan gyomoregesem, hogy mar a friss hegyi levegot beszippantva es jott fel a savam, igy akkor mar erosen meggondoltam, hogy mit eszek, mert szenvedtem sokat. De azert ettem inkabb sokszor keveset es valogatva erosen.
Szinten vekony alkat vagyok es magas is, nekem a 12 kilos hizasnal sem maradt plusz tartosan, 2-3 kilo legfeljebb, de az is lement az elso hetekben magatol.
A legutobbi terhessegemnel emlekszem, hogy 30 hetesen jartam 8 kilonal es meg 4 jott fel szulesig. A vegen volt olyan, hogy allandoan ehes voltam es egy lovat meg tudtam volna enni (nem is fogtam vissza magam, mert akkor mar nem egett a gyomrom), de ahogy ez megkezdodott meg is szultem.
Nekem valóban akkor jött fel a legtöbb, még majdnem a duplája az addiginak. Szintén alacsonyabb súlyról indultam, így így sem lett brutális a vége.
Most egészen máshogy alakul, hogy normál súlyról kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!