Mennyire normális hogy egyszerűen nem bírok már ülni munkahelyen? Pedig csak a 9. hétben vagyok
Figyelt kérdés
úgy tervezem,terveztem hogy legalább a 7.hónapig szeretnék dolgozni,ha nem lesz közbe semmi gond persze,amiért az orvos eltiltana.Olyan szinten nem bírok már ülni,hogy néha elsírom magam..nem is azért mert annyira nagyon fáj,hanem nagyon kellemetlen inkább,hogy sehogy se jó,bármit csinálok,az egész derekam,hátam,mindenem fáj,ha felállok,ha nem,nincs erőm,szinte egész nap feküdnék,és majd elalszok...ráadásul a 4.héttől 0-24-be hányingerem is van még.. mi lesz velem később ha már most a legelején ez van? :( Ez csak átmeneti,vagy ez már csak rosszabb lesz?Mint egy zombi,olyan vagyok.Szedek vitaminokat,iszok,kávét is próbáltam,akkor is elalszok.Mondjuk az legyen a legkevesebb,de ez hogy nem bírok ülni,kiborít...nem tudom miért,minden porcikám fáj.Másnál esetleg volt ilyen?Mit tudok tenni?Reggel 7-16-ig ülök.. :/2019. jan. 22. 13:02
11/12 anonim válasza:
Szia! Ugyanaz, mint nálad. A fáradság elmúlt a második trimeszter elején, de a derékfájás....az nem. 30.héten vagyok. Eleinte segített a székcsere, labda, de egy szék sem tud annyira dőlt pozíciót, ami kényelmes lenne a hátamnak.
12/12 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez rosszabb lesz. Az ülés nem a kismamák sportja.😃 Én is nagyon terveztem, hogy decemberig dolgozok(februárba szülök), de sajnos csak a 16. hétig dolgozhattam (magas vérnyomás). Így belegondolva nem tudtam volna addig dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!