Mennyire normális hogy egyszerűen nem bírok már ülni munkahelyen? Pedig csak a 9. hétben vagyok
Én a 8. héttől hánytam, ezért táppénzre mentem, de visszajöttem róla a 15. héten, mert elmúlt, csak a hányinger maradt, de az se durva ha tudok enni időben. Szóval ha olyan a munkahelyed akkor ilyet is lehet, hogy csak pár hetet maradsz otthon.
A derekam nekem kb így a 15. héttől kezdett el fájni, de nagyon durván. Segített ha széket cseréltem a munkahelyemen, de elmúlni semmitől nem múlik el, csak itthon ha pihenek és inkább félig ülő helyzetben vagyok, tehát nem esik úgy a terhelés a derekamra.
De igazából sajnos ez is normális jelenség. Szépen lassan alakul át a tested ahogy nő a baba.
A 17. hétben vagyok, de egyelőre bejött az, hogy az első trimeszter a legdurvább. Aztán majd az utolsó 1-2 hónap lesz, de arról még nincs tapasztalatom. De egyelőre tényleg 100X jobb mint volt.
A fáradság meg... Hát most mit mondjak, most ébredtem a délutáni szunyámból, mert ma szabadnapos vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!