Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, ha munkahelyen...

Normális, ha munkahelyen ezért cikiznek?

Figyelt kérdés
A sajnos a reggeli időbeosztásom miatt (bejárós vagyok, illetve kislányommal megyünk az oviba) rendszeresen előfordul, hogy a nagydolgot elviszem a munkahelyre. (Otthon korán reggel még nem tudok). Általában munkakezdés előtt az öltözői vécében igyekszek letudni, de egy pletykás kolléganőm már felfigyelt erre és tovább adta... Számomra ez nagyon kellemetlen, de nem fogom egész nap tartogatni. 26/N
2018. okt. 2. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég kevés normális emberrel szoktam találkozni, általában, úgyhogy ja. Normális.
2018. okt. 2. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Abnormális ez a kolléganőd, és az is, aki erre vevő lesz.

Bár nyilván nem vigasztal, ha ilyen aljanép között kell dolgoznod.

Az illető kolléganőnek csak azt kívánom, hogy egyszer egy olyan embert vegyen célba a hülyeségével, aki megtépi emiatt.

2018. okt. 2. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért , a munkahelyen nem szabad wc-re menni??Nehogy már halgass rájuk menj el nyugodtan.Amugy meg nem normálisak.Ha tartogatod akkor még dolgozni se lehet normálisan.
2018. okt. 2. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Enni kell, szarni meg muszáj- mondotta megboldogult nagypapám. Az ember természetes biológiai működése, hogy időnként megszabadul a salakanyagoktól. Ha ez valakinek vicces vagy ügyet csinál belőle, akkor elég alacsonyan van az intelligencia szintje.

Az egyetlen egy amiért ilyenkor beszólhatnak, ha "csíkosan" hagyja ott az ember a tett helyszínét.

Múltkor volt egy kérdés, hogy ki hol, hogyan intézi a nagydolgát, és én is meglepődtem rajta, hogy sokan csak otthon tudnak nagywc-zni és utána egyből rohannak a zuhany alá. Lehet ez a kolléganő is ilyen és nem fér a fejébe hogyan tudnak mások máshol is (nem patika tisztaságú fajanszon) üríteni.

2018. okt. 2. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem normális,ha ezért cikiznek. Gyerekes,primitív,hogy ilyen dolog miatt cikiznek valakit,de komolyan nincs jobb dolguk,vagy komolyan ennyire buták,és ennyire alacsonyan vannak értelmi szinten.
2018. okt. 2. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Keverj hashajtót a kávéjába, aztán legalább te is cikizheted érte. :P
2018. okt. 2. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!