Ha nem erzem jol magam a munkahelyen akkor mit tegyek?
Nem igazan talaltam meg a kozos hangot veluk,es szerintem nem is fogom,viszont a fizetes nagyon jo. Emellett tanulok is egyetemen es kb semmi idom nem lesz pl vizsgaidoszakban a tanulasra igy.
Egyszeruen gyomorgorccsel megyek be dolgozni mert felek. Szorongok emiatt.
Most fog letellni a 3 honap probaidom es felek hogy utana mar “csak ugy” nem tudok lelepni.
Gondoltam arra is hogy levelezoskent valami diakmunkat csinaljak mert van a levelezosoknek is mar halisten,de a fizu nem lesz ilyen. Ti mit tennetek?
22/L
Kb. egy hetet tököltem ilyen dolgokon, mielőtt leléptem volna hasonló okból (csak én nem "nem találtam a közös hangot" pár emberrel, hanem addig tudtam volna verni a fejét az asztalba amíg nem lehet vele gyurmázni).
Nem bántam meg. A második otthon töltött munkanapon már lett munkám, igaz, csak a korábbi fizetésem 3/4-ét kapom itt, de az, hogy nyugodt körülmények közé megyek be minden nap, felbecsülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!