Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes eredmenyek, baj van?

19 hetes eredmenyek, baj van?

Figyelt kérdés
19+2 suly: 270g , szivuregei rendben, kp mennyisegu maguatviz, kzs-ban 3 ér lathato, Bpd: 44 mm Fl 33mm Ac:121mm emiatt aggodok mert majdnem 2 hetes lemaradas, nemtudom mitol lehet, valakinek volt hasonlo? Mennyire baj ez?

2019. jan. 22. 08:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én Kecskeméten lakom. Itt nagyon de nagyon ritka az az orvos aki bevállalja ezt a genetikai ultrahangot.. Ilyenre el küldenek erre speciálisodott szakembrhez és kb 10-15 perc hogy át nézzék normálisan a babát. Volt itt is egy doki Kecskeméten aki bevállalta és olyan durva rendellenességet nem vett észre hogy felfoghatatlan. Napi szinten látom a kisgyereket. Én azt javasolnám inkább menj el ultrahangra aki ezzel foglalkozik. Nem megijeszteni akarlak mert nem hinném hogy gond van de a saját meg nxugtatásodra inkább nézesd meg. Pl az én orvosom be nem vállalná ezt..
2019. jan. 22. 16:39
 12/23 anonim ***** válasza:

En mindenkepp orvost valtanak a helyedben.

En egy maganklinikara jarok Budapesten terhesgondozasra, imadom a dokimat, figyi: Multkor, amikor felfekudtem a vizsgaloasztalra, vagy szekba vagy mi az:) epp csak ramtette azt a zselet, amivel ultrahangoz, benyitott egy nover, hogy a beteg mar a mutoben fekszik es varjak. Egy laparos mutetje volt utanam es csuszasban volt. Ennek ellenere nem rohant, nem sietett el semmit, tisztessegesen megvizsgalt, utana valaszolt a kerdeseimre es csak utana ment el. Mondjuk azt lattam h kint rohant a folyoson 😂 de a lenyeg... hogy kutya kotelessege alaposan megvizsgalni, tajekoztatni a latottakrol, foleg ha maganba mesz.

Egyebkent pont forditva van, mint ahogy irtad, a maganrendelesen sokkal profibb kepek vannak, mint a kozkorhazakban.

2019. jan. 22. 16:40
 13/23 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetertek veled!!

Én is azt hittem, hogy ha majd fogadott orvosom lesz maskeppen kezelnek.12 ezer forint a maganrendelese, nem sajnalom ra a penzt, viszont cserebe kapok egy 5 perces lekezelo viselkedest, es egy ultrahangot, amin a nem torodottseg latszik.

Én koszonom a valaszodat.

Viszont a haskorfogat(AC) miatt aggodok nagyon:(

2019. jan. 22. 16:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso!

Az orvosom szavaival elek, amit az egyik maganrendelesen mondott: “Ket het mulva hivjon fel, ott elvegezzuk a genetikai a vizsgalatot, mert az ami itt van ilyen “jatszos” ultrahang.”

2019. jan. 22. 16:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Hat ha tenyleg ezt mondta azonnal valts orvost!!! Elker maganrendelesen penzt azert hogy egy “jatszos” geppel vizsgaljon... felhaborito!
2019. jan. 22. 18:19
 16/23 anonim ***** válasza:

10-es vagyok..

Én most 3 héttel a szülés előtt megfogadtam, hogy többet nemlesz "fogadott" orvos, mert irtó pofátlanok, és igen..1 év múlva a kórházi folyosón sem fog megismerni.

Csak akkor fogadnék újra orvost, ha neadjisten "bajos" terhesség lenne, amikor tényleg szükséges az, hogy végig 1 személy figyeljen rám, és esetleg végig tudja követni a terhesség minden mozzanatát.

Arról nembeszélve, hogy sokszor empatikusabb az ügyeletes orvos mondjuk kötelező vizsgálatkor, vagy szüléskor,mint a saját, akit lehethogy pont az ügyeleti idő letelte után 2 órával fogok visszarendelni, mert SZÜLNI FOGOK. :D

/ Szeged.

2019. jan. 22. 19:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Annyira felkzaklattam magam, kertem 4D-re idopontot. Ma megyek!:)
2019. jan. 23. 14:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Jol tetted! Irj majd hogy mi volt:)
2019. jan. 23. 15:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Majd írj hogy mit mondtak!!
2019. jan. 23. 18:02
 20/23 anonim ***** válasza:

A fiam minden mérete mindig nagyobb volt, csak a feje volt kisebb. Az ultrahangosok ránéztek az apjára és mondták, hogy apja fajta lesz... :D

Ha baj van, szólnak. Én a Hepinethez járok ultrahangra és minimum 20 perc és nagyon alapos a szonográfus hölgy, minden elmond, válaszol. Mondtam, hogy engem nagyon-nagyon a neme érdekel és rászánta az időt, hogy megtaláljuk azt a kukit. :D

Mindig megcsináltatom az SZTK-s ultrahangot is, de csak hogy sűrűbben megnyugodjak, hogy jól van bent a baba. :D Nem bíznám csak rájuk a babát. Kell a jó gép. Ha a dokidnak "játszós" ultrahangja van, akkor kétlem, hogy mindent lát, amit kell...

2019. jan. 23. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!