Ha vérböl végzik a HCG tesztet akkor magasabb eredmények lesznek mintha én otthon vizeletböl nézném?
Te otthon nem tudod megnézni a koncentrációt.
A pisi teszt minőségi és nem mennyiségi teszt.
A pisi teszt csak arra jó, hogy kimutassa, van-e hcg vagy nincs. Azt hogy mennyi, nem lehet vele mérni.
A vérből pedig konkrét számadatokat tudnak mondani. Ha probléma van, nem is elég egy vérvétel, pár nap múlva szokták ismételni, hogy lássák, növekszik-e, és ha igen, elég gyorsan.
Ha csökken, vetélés volt, ha kétnaponta duplázódik, akkor jó eséllyel minden oké, de ha lassan növekszik, akkor pedig akár méhen kívüli terhesség is lehet.
Ne felejtsd azt sem, hogy a pisinek az állaga sem mindegy, az is ronthat az eredményen. Korai teszteknél ezért javasolják pl. a reggeli elsőt, mert akkor nem ittál még előtte, nem lesz híg a vizelet.
Vérvételnél ilyen tényezők nincsenek.
Nekem a 25-os teszt halvány, de egyértelmű pozitív volt a 9. dpo-n. Vérből csak 8 lett a hcg.
2 nap múlva 40, de a tesztjeim nem erősödtek. 4 nap múlva volt 160 körül.
Azóta 8 hónapos a kislányunk. :) Ne adj a tesztekre, nem mérvadóak.
Már kb 9 hetes terhes lehettem amikor csináltam 1 tesztet az emlék könyvbe(amit elötte csináltam azt kidobtam).
Ijedten néztem h milyen halvány csik jött ki,majd szoltam páromnak h vogyen el valami magán labporba Bhcg nézetni mert biztos van valami baj.Délután hivtak hogy 80 valahány ezer a hcg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!