Szerintetek menjek/ne menjek/mikor menjek kórházba?
25 hetes terhes vagyok. Felújítjuk a második emeleti lakásunkat. Mindig igyekeztem kímélni magam, nem cipekedni, nem lépcsőzni, de tegnap meg ma olyan rosszul jött ki a szervezés és annyira nagy volt a fejetlenség, hogy be kellett állnom segíteni a kipakolással. Ez azt jelenti, hogy tegnap kb. 6-7x, meg ma délelőtt 5x másztam meg föl-le kisebb csomagokkal a lépcsőházat. Dél körül elkezdett tompán zsibogni a pocakom, azóta igazából fekszem. Időnként nagyon enyhén bele-beleszúr az alhasamba és a hüvelyem falába, egyáltalán nem fájdalmas, ezen kívül mintha folyamatosan érezném a méhemet és a derekamat. A babát is érzem ficánkolni. Reggel bevettem 2 magnerotot, délben ittam egy magnosolvot.
Eddig teljesen komplikációmentes volt a terhesség, de most azért nagyon aggódók. Nincs vérzés, nincs kóros folyás, nincs semmi ezen a zsibogós-néha nyilallós érzésen kívül.
Szerintetek menjek be a kórházba? Vagy felesleges, pihenjek? Első baba lesz, fogalmam nincs mit szabad és mit nem szabad érezni! Mi ilyenkor a teendő? Csak sétáljak be a területileg illetékes kórház nőgyógyászatára, hogy legyenek szívesek megvizsgálni? A védőnőmet hívtam, nem vette fel.
Köszönöm a segítséget!
Ezt neked kell mindenképpen eldönteni, nem a mi terhsségünkröl van szó.
De én magam nem mennék be, ha csak ennyi van. Persze, hogy szurkod, meg érzed, mert megeröltetted. Ha elmész egy egésznapos túrára úgy, hogy elötte ilyet még nem tettél, mikor este felteszed a lábadat mindenhol szurkál és érzed az izmaidat. Ez ugyan az.
De ahogy feljebb írtam ez a te terhességed neked kell eldönteni.
nem mennék
mind a 3 terhességemmel a 40ik hétig dolgoztam ...
aktívan éltem
felújítottuk a lakást 2x is pont a terhességeim vége fele
csak terhes vagy nem beteg !
Ha ettől megnyugszol, menj be! :)
Te érzed, hogy mi nem jó, vagy mi fáj.
én nem mennék be,ha nem rendszeres vagy nem erősödik
második babánkat várjuk, és van egy 2 és fél évesem...napi szinten emelgetem, pakolok,háztartást vezetek...stb.
pihenj és szedj magnéziumot
akik második-harmadik többedik babát várják...sajnos nem tehetik meg,hogy "figyeljenek magukra" és egésznap feküdjenek...plusz még akinek segítsége sincs, kénytelen mindent megcsinálni :) szóval a lebaszásokat ne vedd magadra, legközelebb legyél óvatosabb!most meg pihenj, ha rosszabbodik menj be kórházba
magnerotból 3x2 nyugodtan lehet napi szinten bevenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!