38 hetes vagyok,1 ujjnyira nyiva van a méhszáj, de a papíromra nem írta rá a doki. Tegnap egésznap nyillalt és görcsölt, mikor menjek kórházba?
Mennyi idő alatt értek be a kórházba?
Vegyél dorró zuhanyt, hátha segít.
Pihenj..
Én ha 1 óràn belül kórházbaérnék akkor nem indulnék addig el, amíg nem twndszeresek a fájások,.. 1 gyereknél 10-15 perceseknél. Estetedben hamarabb...
Szerintem még hazaküldenének..
Kb 1 óra a gyerekekkel együtt, csak attól félek, h az 1.nél otthon elfolyt a víz és mikor beültünk a kocsiba nagyon intenzi 1-2 perces fájásaim lettek. 2.nál miután megrepesztette a burkot, 1,5 óra múlva megszületett. Szóval egyik sem volt sok idő! Mindkettőnél hamar nyíltam, 1.nél 34 hetesen, gyszert kellett szednem, h maradjon még, de 37 hetesen megszületett, 2. 38+ voltam.Ezért aggódom, mert nem egy szülést hallottam az autópályán. :)
Tudom, h nem törvénxszerű, mert a 3., csak ezek a görcsök nyilallások nem jók és mondom a dokim a 2.nál 2 ujjnyinál repesztett.??
Szia!
Mi újság?
Görcsök elmúltak vagy rendszeresek lettek?
( 3-adjára csak sikerült ezt a "nagyon nehéz"szót leírni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!