Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek be a korházba vagy...

Menjek be a korházba vagy várjam meg a holnapi eredményt?

Figyelt kérdés

Ma a házidoki beutalt a kórházba orrvérzés, fülfájás, hajhullás tünetekkel (sosem hult a hajam). A korházban nem találtak semmit, vettek vért, az eredmény holnap a házidokinál lesz. Viszont ma nagyon nagyon görcsölök, 3 magnézium van már bennem :/

Nagyon féltem babót :/ vagy várjam meg a holnapi eredményt?

Semmi vérzés nincs, semmi barnázás csak a görcsök+a derekam is leszakad.

13 hetes vagyok. Utoljára 22-én voltam UH-n, minden rendben találtak. Legközelebb 19-én kell mennem. Védőnőhöz szerdán megyek.

2017. dec. 4. 16:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én inkább bemennék. De te érzed, ha nagyon erősek a gorcsok akkor kórház. Ha csak enyhe menzesz szeru ami pihenésre múlik, akkor nem mennék de a magne b6 helyett inkább töményebbet igyál, pl magnerot.
2017. dec. 4. 16:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Menj be. Ez lehet valami fertőzés, a kórházban gyorsan tudnak egy vérvételt csinálni.
2017. dec. 4. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Most látom újra hogy nagyon nagyon gorcsolsz. Úgy menj inkább be!!
2017. dec. 4. 16:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Párom dolgozik, de felhivtam telefonon, mondta mindenképp menjek be. Lehet a vérvétel eredménye is megvan.
2017. dec. 4. 16:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Bemehetsz, de semmit nem fognak tudni csinálni azon kívül, hogy magnéziumot javasolnak...
2017. dec. 4. 16:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Azért egy UH-t kikönyörgök :/
2017. dec. 4. 16:58
 7/16 anonim ***** válasza:

Erre protokoll van, nema beteg diktal, hogy ultrahangot ker...

Egyebkent a hajhullas, orrverzes teljesen normalis tunet a terhessegben.

2017. dec. 4. 17:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Az orrvérzés tényleg normális tünet, hajhullás az ritka terhesen, az inkább szülés után jelentkezik, de az viszont mindig. Terhesség alatt inkább az erős haj és a hajhullás megszűnése a jellemző.

Ha annyira görcsölsz, hogy gátol a napi tevékenységekbe, pl még tv-t nézni sem bírsz akkor kórház, de ha csak mensi szerű viselhető akkor nem kell bemenni.

Kitartás. Orrvérzés van akinek végig van... ilyenkor több vér kering és a vérerek is kitágulnak. Nekem ugyan nem vérzett az orrom, de egész terhesség alatt véreset fújtam.

2017. dec. 4. 17:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Engem ugyanilyen tünettel (erős görcs és derékfájás) befektettek 3 napra és magnézium infúziót kaptam.

Szóval nem, nem csak annyit fognak tanácsolni, hogy vegyen be magnéziumot, ez egy baromi felelőtlen tanács volt!!

Uh-t protokoll szerint csinálnak, de nekem azt mondták, egy uh nem elég alapos ezért 3 nap befekvés javasolt és mindhárom nap uh + az infúzió.

El is múlt harmadnapra, kiengedtek.

2017. dec. 4. 17:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Kórház megvolt. 6,2 cm babó erős szivveréssel :)) 1 héttel le van maradva :/ terhesség végéig csak pisilni kelhetek fel :(((
2017. dec. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!