Menjek be a korházba vagy várjam meg a holnapi eredményt?
Ma a házidoki beutalt a kórházba orrvérzés, fülfájás, hajhullás tünetekkel (sosem hult a hajam). A korházban nem találtak semmit, vettek vért, az eredmény holnap a házidokinál lesz. Viszont ma nagyon nagyon görcsölök, 3 magnézium van már bennem :/
Nagyon féltem babót :/ vagy várjam meg a holnapi eredményt?
Semmi vérzés nincs, semmi barnázás csak a görcsök+a derekam is leszakad.
13 hetes vagyok. Utoljára 22-én voltam UH-n, minden rendben találtak. Legközelebb 19-én kell mennem. Védőnőhöz szerdán megyek.
Erre protokoll van, nema beteg diktal, hogy ultrahangot ker...
Egyebkent a hajhullas, orrverzes teljesen normalis tunet a terhessegben.
Az orrvérzés tényleg normális tünet, hajhullás az ritka terhesen, az inkább szülés után jelentkezik, de az viszont mindig. Terhesség alatt inkább az erős haj és a hajhullás megszűnése a jellemző.
Ha annyira görcsölsz, hogy gátol a napi tevékenységekbe, pl még tv-t nézni sem bírsz akkor kórház, de ha csak mensi szerű viselhető akkor nem kell bemenni.
Kitartás. Orrvérzés van akinek végig van... ilyenkor több vér kering és a vérerek is kitágulnak. Nekem ugyan nem vérzett az orrom, de egész terhesség alatt véreset fújtam.
Engem ugyanilyen tünettel (erős görcs és derékfájás) befektettek 3 napra és magnézium infúziót kaptam.
Szóval nem, nem csak annyit fognak tanácsolni, hogy vegyen be magnéziumot, ez egy baromi felelőtlen tanács volt!!
Uh-t protokoll szerint csinálnak, de nekem azt mondták, egy uh nem elég alapos ezért 3 nap befekvés javasolt és mindhárom nap uh + az infúzió.
El is múlt harmadnapra, kiengedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!