Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek be a korházba vagy...

Menjek be a korházba vagy várjam meg a holnapi eredményt?

Figyelt kérdés

Ma a házidoki beutalt a kórházba orrvérzés, fülfájás, hajhullás tünetekkel (sosem hult a hajam). A korházban nem találtak semmit, vettek vért, az eredmény holnap a házidokinál lesz. Viszont ma nagyon nagyon görcsölök, 3 magnézium van már bennem :/

Nagyon féltem babót :/ vagy várjam meg a holnapi eredményt?

Semmi vérzés nincs, semmi barnázás csak a görcsök+a derekam is leszakad.

13 hetes vagyok. Utoljára 22-én voltam UH-n, minden rendben találtak. Legközelebb 19-én kell mennem. Védőnőhöz szerdán megyek.

2017. dec. 4. 16:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amikor görcsöltem, én is bementem inkább a kórházba... bár nem nagyon örültek nekem, de becsülettel megvizsgáltak, megnéztek a méhszájat és utána ultrahanggal is megnézték a kiscsajt! De nem volt semmi!

A nőgyógyászom azt mondta, hogy életszerű a görcs,a méhlepény munkája okozhatja! Fontos, hogy 10 másodpercnél ne tartson tovább!:)

Pihenj többet! Nekem a védőnőm javasolta a magnézium citrit-et annak jobb a felszívódása, mint a magnézium oxidnak! Háziorvos is fel tudja írni, úgy olcsóbb a kiváltása!:)

Boldog Babavárást!:)

2017. dec. 4. 18:22
 12/16 anonim ***** válasza:
72%-os: De te hány hetes voltál akkor?
2017. dec. 4. 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Magyarul veszélyeztetett lettél. Jól tetted, hogy bementél! Vigyázz magatokra, jó egészséget!
2017. dec. 4. 18:45
 14/16 A kérdező kommentje:

Probálok pihenni.:)) párom fog főzni, ő jár majd boltba :))

Rákérdeztem a dokinál hogy akkor ez veszélyeztetett terhességet jelent? Azt mondta nem, csak feküdni kell végig. Az nem ugyanaz??

2017. dec. 4. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
na ne, hogy a 13. héten előre tudja, hogy a maradék 27 hétben is gondok lesznek és fektet végig, ilyen nincs.
2017. dec. 4. 18:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta párom 19.-ig pihenjek aztán meglátjuk mi lesz. De most nem görcsölök semennyire.
2017. dec. 4. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!