Az első vélt magzatmozgástól kezdve mennyi idő telt el, amíg már biztosan tudtátok, hogy tényleg őt érzitek?
Figyelt kérdés
És ez hány hetesen volt?2019. jan. 13. 16:08
2/11 anonim válasza:
20 hetes vagyok első babával, most vagyok tuti biztos benne pár napja,hogy őt érzem,de visszagoldolva,már hetek óta éreztem gyengébben,csak akkor még nem tudtam, mi is ez. :)
Te érzed már?
3/11 anonim válasza:
13 hetesen éreztem először , azóta sem és előtte sem éreztem soha hasonlót tehát biztos hogy ő volt.
4/11 A kérdező kommentje:
14+1 hetes vagyok mensi szerint. A baba méretei szerint 14+5. Valamit már érzek, de nem vagyok benne biztos, hogy őt. Nem tudom eldönteni :)
2019. jan. 13. 16:53
5/11 anonim válasza:
17 hetesen. Ekkor már nem lehetett volna összetéveszteni mással.
6/11 anonim válasza:
16. héten volt az első, kb 2 hét múlva már nem lehetett eltébeszteni
7/11 anonim válasza:
Az elsőt 14 hetesen, a másodikat 13 hetesen kezdtem érezni. Mindkettőt tudtam azonnal, hogy ők. 😊
8/11 anonim válasza:
16 hetesen kezdtem érezni, de egy jó hétig megkérdőjeleztem. Utána egyre biztosabb voltam benne, hogy magzatmozgás. 18 hetesen már semmilyen kétségem nem volt az biztos.
9/11 anonim válasza:
Mindkettőnél annyira határozott volt, hogy egyértelműen tudtam. Első időpontjára nem emlékszem, a 2. a 17. héten volt
10/11 anonim válasza:
Első terhességemnél a 16.héten egyértelmű volt.
Most a 17.héten éreztem először, pár nap múlva lettem biztos abban,hogy őt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!