Másnak is nehezen telt el az első 12 hét?
Ugyanebben a cipőben járok kedves kérdező :)
5 hetesek vagyunk és 23.-án megyünk dokihoz, nekem első baba lesz. Az idő? Mintha egyhelyben állna :))
Ezt én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azóta kórházban is feküdtem, mert volt egy hematómám, szóval lassan ment az idő. Most már kicsit gyorsabb.
14 hkm
Sziasztok! Én elmúltam már 11 hetes, pontosan 10 hetesen volt az utolsó ultrahangom, de komolyan mondom, hogy a frász tör ki, hogy minden rendben van-e. Ez az első terhességem és fogalmam sincs, hogy mi mikor jó vagy rossz. Ráadásul a héten sajnos elkaptam valami fránya vírusfertőzést, lehet, hogy influenzát, elkezdett emelkedni a hőmérsékletem, de végül sikerült mindenféle praktikákkal 37,5 alatt tartanom. Remélem, hogy semmi baja nem esett a picinek!
Jövő héten kell mennem dokihoz és úgy érzem, hogy soha nem jön el ez az idő.
Bár émelygésem van, úgyhogy remélem, hogy minden rendben lesz!
Borzasztó nehezen, több okból is. Az első babámat várom, de második terhesség, az elsőnek missed ab lett a vége 9 hetesen. Gondolhatod... 3 hét telt el a pozitív teszt és az első vizsgálat között, azt végigparáztam. A vizsgálatra olyan arccal mentem be, mint aki akasztásra megy, valahogy nem tudtam elképzelni az előzmények után, hogy minden rendben lehet (7 hetes voltam). Minden rendben volt, 8 és fél hetesen megint voltam, rettegtem, hogy azóta nem él, de ismét minden rendben volt. Utána már csak a 12 hetes következett, 1 hónap rettegés. Mondjuk annyiból "jó" volt, hogy nagyon erős rosszulléteim voltak, egész nap szenvedtem, hánytam sokszor, és úgy gondoltam, hogy akkor biztos jól van a baba, tehát valamennyire megnyugtatott (az első terhességnél nem voltak tünetek). Ugyanakkor rohadtul szenvedtem is, szóval ez ilyen kettős volt, örültem is neki, meg vártam is, hogy végre elmúljanak, úgyhogy duplán vártam a 12. hetet.
Az UH-n minden tökéletes volt, de a rosszullétek a 14. hétig mentek, aztán rosszul már nem voltam, de hánytam még a 16.-ig néha, szóval jól megszenvedtem vele. De megérte, már van cuki hasam, érzem a mozgását, és megtudtam, hogy kislány :) Igazából hamar elment az a 12 hét, csak akkor tűnt úgy, hogy vánszorog az idő, de mire észbe kaptam, már ott is volt :) Azóta meg repül az idő, pedig most szívesen lelassítanám picit, végre jól vagyok, megnyugodtam, és élvezem a terhességet. Kitartás nektek, hamarabb túl lesztek az elején, mint gondolnátok :)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!