Árthat a babának ha colat iszom?
Köszi...
ez akkor lenne igazán jó, ha azt is lehetne tudni, hogy ki pontozott le. hiszen az ember megosztja a saját tapasztalatait, és azt veszi észre h a "segítségével" egyre kevesebb a százalék... ez bosszantó!!!
Miért nem lehet írni, reagálni egyből rá, ha vkinek más a véleménye...
Igen?! És most erre fel engem is lepontoztatok, mert azt írtam, hogy szerintem jót biztos nem tesz! Pont Ti írtátok, hogy mindenki a tapasztalatait írja le és ezért nem kell ítélkezni! Nekem azt mondta a védőnőm, hogy semmiképpen ne igyak kólát!!! Ez van! Én így tudom és én ezt tartom be!!!
Ha meg nem a kólápártiak voltak, akkor bocsi, és üzenem nekik, hogy nyugi, engem is lepontoztak, aki azt írta, hogy szerintem terhesen nem túl jó kólát inni!
2. válaszoló voltam
Jaj,ne már!!!Miért olyan érdekes,hogy kit miért pontoznak le...ez annyira nem érdekes!Komolyan foglalkoztat benneteket?Inkább azt tartom fontosnak,hogy segíthessek -esetleg- vagy éppen én kapjak hasznos választ a kérdésemre.Egyébként az is lehetséges,hogy valaki szándékosan szórakozik a lepontozgatásokkal..én is tettem fel már kérdést,kizárólag hasznos tanácsokat kaptam és a válaszolókat egy rejtélyes idegen jól leszólta.:O Na..erről ennyit!
A kólához visszatérve,csatlakozom!!! A mértékletesség fontos,mint majdnem mindenben.Alkalmanként én is iszom és eddig eszembe sem jutott,hogy szabad vagy sem.Kellemes babavárást!
Én nem pontoztam:-))
Egy cola és tonic párti:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!