Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat a babának ha colat iszom?

Árthat a babának ha colat iszom?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Köszi...

ez akkor lenne igazán jó, ha azt is lehetne tudni, hogy ki pontozott le. hiszen az ember megosztja a saját tapasztalatait, és azt veszi észre h a "segítségével" egyre kevesebb a százalék... ez bosszantó!!!

Miért nem lehet írni, reagálni egyből rá, ha vkinek más a véleménye...

2008. nov. 7. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Így van,én is így gondolom,inkább mindig a véleményünket írnánk,és ne a másik felett ítélkezünk,mert csak a kérdezőt zavarják össze.
2008. nov. 7. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
20 hetes vagyok,veszélyeztetett terhes és az alacsony vérnyomásom miatt fontos a kóla,kávézni nem kávézom,gyógyszert nem szedek.A dokim a napi max.1/2 litert engedélyezi,azt mondta az még nem árthat nekünk.
2008. nov. 7. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy ártasz vele! Én az előző terhességemmel rettentően kívántam a kólát, és semmi bajunk nem volt!
2008. nov. 7. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

Igen?! És most erre fel engem is lepontoztatok, mert azt írtam, hogy szerintem jót biztos nem tesz! Pont Ti írtátok, hogy mindenki a tapasztalatait írja le és ezért nem kell ítélkezni! Nekem azt mondta a védőnőm, hogy semmiképpen ne igyak kólát!!! Ez van! Én így tudom és én ezt tartom be!!!

Ha meg nem a kólápártiak voltak, akkor bocsi, és üzenem nekik, hogy nyugi, engem is lepontoztak, aki azt írta, hogy szerintem terhesen nem túl jó kólát inni!

2. válaszoló voltam

2008. nov. 7. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Jaj,ne már!!!Miért olyan érdekes,hogy kit miért pontoznak le...ez annyira nem érdekes!Komolyan foglalkoztat benneteket?Inkább azt tartom fontosnak,hogy segíthessek -esetleg- vagy éppen én kapjak hasznos választ a kérdésemre.Egyébként az is lehetséges,hogy valaki szándékosan szórakozik a lepontozgatásokkal..én is tettem fel már kérdést,kizárólag hasznos tanácsokat kaptam és a válaszolókat egy rejtélyes idegen jól leszólta.:O Na..erről ennyit!

A kólához visszatérve,csatlakozom!!! A mértékletesség fontos,mint majdnem mindenben.Alkalmanként én is iszom és eddig eszembe sem jutott,hogy szabad vagy sem.Kellemes babavárást!

2008. nov. 8. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
16%

Én nem pontoztam:-))

Egy cola és tonic párti:-)

2008. nov. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!