Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthat a babának ha colat iszom?

Árthat a babának ha colat iszom?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 18:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Ha nem Pepsi akkor nem!

Nyugodtan ihatsz, persze nem mértéktelenül, de heti néhány pohárnyi belefér , ha nem magas a vérnyomásod.

Én pl fejfájás ellen is azt ittam és használt.

2008. nov. 7. 18:44
 2/17 anonim ***** válasza:
37%

Hát, jót biztosan nem tesz! Nekem a védőnőm kifejezetten kiemelte, hogy nem szabad kólát inni! Rengeteg káros anyag van benne, plusz gátolja kálcium beépülését a csontokba!

29 hetes kismama

2008. nov. 7. 18:45
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
Ha egyszer egyszer iszol,semmi de semmi baja nem lesz,én még tonicot is ittam,pedig kinin van benne,és semmi baja a manónak.Az a lényeg,ne ess túlzásba.Ne napi literszámba idd,mert az tényleg nem jó.
2008. nov. 7. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Artani biztos hogy nem art, de mertekkel igyad! Egy normal poharral mindennap!
2008. nov. 7. 18:50
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Napi 1 pohar kolatol semmi bajotok nem lesz. Neha en is nagyon megkivanom. Arrol nem beszelve, hogy a fejfajasra kituno gyogyir. Egyebkent ha megnezitek a dobozat, ra van irva, hogy Kalciumot is tartalmaz, kb annyit, amennyit kivon a szervezetbol.
2008. nov. 7. 18:52
 6/17 anonim ***** válasza:
48%
Hiába tartalmaz kálciumot, minden szénsavas ital gátolja a kálcium beépülését a szervezetbe!
2008. nov. 7. 18:59
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok a pontozáshoz,úgy látom van aki ezen jól szórakozik!!!De így a kérdező csak összezavarodik,ha nem tudsz válaszolni,ne pontozgass!!!!!!!!
2008. nov. 7. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Én iszom rendszeresen,semmi bajom töle,orvosom sem tilt semmitöl az alkoholon,a drogon,meg a dohànyzàson kivül.

Mindent lehet fogyasztani,csak mértékkel!

Én ràadàsul olyan kivànos vagyok,hogyha nem ehetem vagy ihatom azt amit épp kigondolok,képes vagyok hisztizni is:))))))))

Igyàl,de tartsd be a hatàrokat!

2008. nov. 7. 19:00
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Én is iszom, ha megkívánom. mielőtt babát vártam volna, én a kólával keltem, feküdtem. Ahhoz képest nem volt nehéz leszokni róla. Az első trimeszterben abszolút nem ittam, de ma már nem mindíg tudok ellenállni...

(kettővel előttem válaszolótól kérdezném, hogy hol látjátok ti a lepontozást??)

17 hetes kismama

2008. nov. 7. 19:12
 10/17 anonim ***** válasza:
59%
Ki van írva,alul,ahol értékelheted a másikat,hogy hasznos-e vagy sem,és nem értek egyet,miért kell lepontozni azt a választ ,ami arra vonatkozik,hogy mértékkel iható.
2008. nov. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!