Ilres anyukak, mi volt nalatok a legnagyobb ilyen ertek?
Nálunk 32. héten 200 gramm, a terhesség számított korában ez 1 hét volt. Végül 34 hétre születtek, a legnagyobb es legkisebb között 80 gramm eltérés volt.
Szobatarsamat azért fektették be 33. héten, mert folyamatosan nőtt a különbség, akkor mar 500 gramm volt. Végül 38 hétre születtek es 700 gramm volt a különbség, de egészségesek voltak. De előttem pár hónappal született egy ikerpár, ott a kisfiú 800 gramm, a kislány 2 kg felett volt, anyuka szülni esett be. A kisfiú sokáig volt bent, de nem lett semmi baja, állítólag.
Nálunk az elején pár mm volt. Illetve egyszer tévesen mérték az egyiküket 15 hetesen és nagyjából 3 héttel kisebbnek mérték, már "temették". Kertem új uh-t, minden rendben volt... Amúgy nálunk mindig csak pár nap eltérés volt a gyerekek között, tankönyvien nőttek.
1-es válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!