Maszturbalhatok terhesen?
Nem értelek. Amit maszturbáció közben csinálsz, arra gondolom a párod is képes. Tehát ha neked szabadna, neki is szabadna közeledni olyan formában hozzád. Ilyen értelemben miért nem az a kérdés, hogy a szex bizonyos formái engedélyezettek-e ilyen esetben?
De nyilván, ha az orgazmus tilos, akkor maradj veszteg. Ha a hagyományos aktus a tilos az esetleges méhszájat érintő lökések miatt, az más kérdés, de erre csak az orvosod tud válaszolni. Az biztos, hogy a méhszájon vagy közvetlen közelében lévő placenta nem játék. Nyilván tudod,hogy ha csak egy csepp vért is meglátsz, azonnal mentőt kell hívnod.
Én nem kockáztatnék így.
Eddig nem kattotgtam ezen, ma reggel ebredtem igy:)
Utolso elotti imadom h bele tudtal kotni a kerdesbe:) vereztem is mar egyebkent egy hete es az egvilagon semmi baj, nem kellett mento...
Ha viszont mindenkinél jobban tudod, hogy még a vérzésből sem lehet bajod - adja ég, hogy úgy legyen - , akkor miért kérdezel? Én úgy vagyok és voltam vele mindig, hogy amiben bizonytalan vagyok terhesség alatt, azt inkább nem.
Bocs, hogy a kérdésbe belekötöttem, nekem nem volt logikus, de nyilván mindenki mást részesít előnyben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!