Láz, hasmenés 9-10 hetes terhesen. Nagy bajt okozhat? Mit szedhetek?
Figyelt kérdés
Még csak felkészülnék ezért nem is az orvossal beszéltek.
Együtt szilvesztereztünk az unokatesómékkal, akik most hívtak hogy náluk ez a helyzet. 250km-re laknak.
Tegnap voltam orvosnál 9hét 1 napos kismama vagyok. Van egy 4 éves fiam...
2019. jan. 4. 15:17
1/5 anonim válasza:
Lázra panadolt lehet, úgy tudom, hasmenésre ha lesz, és nem olyan vészes, én előbb megpróbálnék valami hasfogó hatású dolgot enni, pl. étcsoki. Minden esetre remélem nem kaptad el.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ha nekem lenne is ilyen szerencsém a kis hapsim immunrendszere azért még fejlődőben van szóval elég sanszos a dolog hogy benne már itt van :(
2019. jan. 4. 15:27
3/5 anonim válasza:
A lázra figyelj mert az gondot okoz.Hasmenésre simán szedhetsz széntablettát(én is szedtem).Illetve algopirynt is szedhetsz lázra ha a panadol nem viszi le.
4/5 Böbe1990 válasza:
Én kb 2hete voltam benne a hányás-hasmenéses vírusba.21hetes kismama vagyok.Làzam szerencsére nem volt,a hasmenésre viszont nem vettem be széntablettát hogy ürüljön ki a vìrus a szervezetemből.Láz esetén panadolon kìvül algopyrint is vehetsz be.Én azt vettem be mikor 8napon keresztül fájt a fejem.Vigyázz magadra és a babódra.
5/5 anonim válasza:
Lázra benuron is jó!Láz és fájdalom csillapító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!