Terhesen el lehet menni diszkóba? Te voltál terhesen ilyen
helyen?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 13:54
1/10 anonim válasza:
Ha te azt akarod.
Bár nem hiszrm, hogy sokáig a hangos zene és a sok lökdösődő enber annyira jót tenne egy várandós nőnek.
Meg amúgy is, ha valaki babát vállal, úgy gobdolom már kiélte magát annyira, hogy be vágyódjon ilyen helyekre. Legalább is terhesen. Ezt nevezhetik úgy, hogy "be kell nőjön a fejed lágya".
2018. dec. 30. 13:57
2/10 anonim válasza:
* hiszem
* gondolom
* ne vágyódjon
Bocsi, virsli ujjaim vannak.
2018. dec. 30. 13:59
3/10 anonim válasza:
Nem voltam, mert előtte sem jártam diszkóba. Házibuliba mentünk, de ott is már mindenki bőven a húszas évei közepén vagy afölött járt, szóval teljesen konszolidált buli volt, a zene se volt hangos, lökdösődés sem volt stb. Már nem is vágynék ilyesmire.
2018. dec. 30. 14:02
4/10 anonim válasza:
Biztosan nem mennék. Miért?! 🤷🏼♀️
2018. dec. 30. 14:03
5/10 anonim válasza:
Meg sem fordult a fejemben, 5-6 hetesen már olyan rosszul voltam,minden bajom volt és ez eltartott kb 15.hétig. Utána a rosszullétek elmúltak,de fáradékonyabb maradtam,mint szoktam lenni,így aztán örültem,hogy a munkámat meg az otthoni teendőimet el tudom látni. Aztán nagy hassal inkább ahogyan tudtam kerültem a tömeget, sokan simán fellökik az embert, hogy 2 centit előrébb jussanak.
2018. dec. 30. 14:10
6/10 anonim válasza:
Én voltam koncerteken is, egyetemi napokon is meg fesztiválon is. Semmi bajom nem lett, a gyerekeknek se.
2018. dec. 30. 14:37
7/10 anonim válasza:
A 34. héten jött rám, hogy mennék diszkóba. Táncolni volt kedvem, de pont a tömeg miatt nem mentem (meg nem akartam, hogy megszóljanak)
A magzatot se a hangos zene, se a tánc nem zavarta (előtte voltunk lagziban, amit végig buliztam meg koncerten), de a lökdösődés nem hiányzott.
Nem ítélem el azt, aki terhesen nem ragad a 4 fal között, én és az ismerőseim nagy része is igen aktív életet éltünk várandósság alatt.
Ha neked úgy esik jól, hogy elmenj, biztonságosnak érzed és nem zavar mások véleménye, akkor hajrá!
2018. dec. 30. 15:11
8/10 anonim válasza:
Koncerten voltam, utolsó trimeszterben, de persze még nem mindenórásan. Jó hátul álltam meg, vagyis a felét végigültem. A baba annyira nem volt boldog odabenn.
2018. dec. 30. 15:20
9/10 anonim válasza:
Lehet,de egynél több eki/bélyeg nem tesz jót ilyenkor.
2018. dec. 30. 16:43
10/10 anonim válasza:
Kinek mi... Én nem terhesen sem cuccozni mentem a diszkóba.
Amúgy én nem voltam a terhességeim alatt, viszont egyszer voltunk társasággal úgy diszkóban, hogy az egyik ismerős csaj terhes volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!