Mit szóltok ehhez a két babakocsihoz?
Szerintetek melyik a jobb?melyiket ajánlanátok?
ennek 10kg a súly kb az eladó szerint.
ennek az eladó szerint olyan 15 kg lehet a súlya, viszon t nincs lábzsákja.
Szia!
Nekem fbruárban született a lányom, a lábzsák nagyon fontos. Meg azért ha szemerkél az eső, tavasszal/ősszel is jól jön, ha van. Ennyi pénzt megér, mert mindkettő márkás. noname kocsit ne vegyél, inkább egy minőségit, használtan. Nekem bébé confort volt, használtan vettem, 3 tulaj voltam, és még én is tovább adtam. Tökéletesen ki lehet mosni a huzatot, steril. De télre szerintem jobb a mózeskosaras, mert jobban hőszigetel.
Az a jobb, amelyiknek a tolókarja egyben van, mert azt középen megfogva jól tudod egy kézzel is tolni. A kerekei elől legyenek bolygósíthatóak és fixálhatóak is.
Ne siesd el a vásárlás, decemberig még van időd :) (saját tapasztalat, én amit vettem, sajnos majdnem kétszer annyiért vettem meg, mint később lett volna rá lehetőség.)
Boldog babavárást! :)
ui: nekem a chicco szimpatikusabb.
Előző vagyok :)
A bundazsák is nagyon jó, abban is szoktt lenni vízhatlan réteg. Nagyon jól melegít - jobban, mint a lábzsák, és nem ázik át! Így én minden képpen a chicco-t venném meg.
én amúgy mózeskosár+bundazsák+lábzsákot használtam :)
Ezt nézd meg! A babakocsik személyesen is megtekinthetők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!