Mit szóltok ehhez a két babakocsihoz?
Szerintetek melyik a jobb?melyiket ajánlanátok?
ennek 10kg a súly kb az eladó szerint.
ennek az eladó szerint olyan 15 kg lehet a súlya, viszon t nincs lábzsákja.
én a chicco-t venném mert az egybekaros kényelmesebben tolható és masszivabbnak néz ki. lábzsák téli babának kell csak.
Ha téli baba lesz akkor a másikat vedd meg.
erre nem tudok válaszolni mert rengeteg van de ha otthonról netezel akkor a google-be ird be hogy webáruház és babakocsi meg a márkáját és ott szemezgess...
persze nem akarunk lebeszélni erről a vásárlásról - a teszveszről de gondolom nemcsak én vagyok úgy hogy nem szivesen teszem használt kocsiba a gyereket ha ettől el tudsz tekinteni nyugodtan vedd meg.
Téli babának ne vegyél nem-lábzsákosat. Sőt, én kifejezetten mózeskosaras kocsit ajánlok téli babának. Mire jó idő lesz, pont kinövi :)
Keress rá a google-ban a babakocsikra, rengeteg üzlet és webáruház van, így segíteni nehéz, mert attól is függhet, hol laksz.
Hordozót már 6500-ért lehet újat venni, tehát nem feltétlenül olyan nagy előny az ár szempontjából, ha van a babakocsihoz.
Spec. én szeptemberre várom a babánkat, de én is olyat vettem, ami télire jó meleg lesz a picinek. És tényleg igaza van az előttem szólóknak: ennyi pénzért használtat........!!!
Én 40.000- ért vettem a Brendonban egy nagyon gyönyörű, téliesíthető Hauck babakocsit, plusz kivehető mózes kosár van benne, tágas, nem olyan pici, mint amit a két képen felraktál. Nincs hozzá hordozó, de azt újonnan is már 6000-től lehet kapni. És ami a lényeg, hogy ÚÚJ!!! A képen nem látszik, de ami használt, az használt, ki tudja, mit csináltak vele, a műanyag alkatrészek egy idő után eltörnek, a huzat kifakul, a varrások felfeslődnek, szóval szerintem ennyi pénzért vegyél inkább újat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!