8 hetes terhesség alatt normális az alhasi diszkomfort érzés? Olyan mintha felfaztam volna, pedig biztos nem, mert nagyon figyelek.
Nekem is így volt és szerintem normális is lehet. Na én többször voltam dokinál húgyúti fertőzéssel is de ez egyéni hajlam kérdése, nekem ehhez terhesség se kell, évi 1x van. (Terhesen többször volt) na a lényeg, a húgyúti fertőzések az 1. trimeszterben nem találtak még meg, de akkor is éreztem már ilyet.
Voltál már az 1. laboron? A vizeletet nem árt azért megnézetni, én mondjuk 2. babával már tesztcsíkot is tartottam itthon de én tényleg hajlamos vagyok rá.
Első vagyok
Én is nagyon hajlamos voltam/vagyok rá,ezért megelőzés végett szedem a kapszulát(védőnői ajánlásra). Van,hogy vannak jobb és rosszabb napok amúgy,valamikor azthiszem,hogy ez most valóban felfázás lesz,de el is múlik hamarosan mindig.:)
Már pontosan nem emlékszem hogy mikortól meddig, de sokszor éreztem így, mint te... Vizelet tesztjeim mindig negatívak lettek.
Jelenleg 22 hetes vagyok, és még mindig vannak napok, amikor egész nap diszkomfort érzéses (igaz mostmár szerintem amikor a baba nyomja, vagy valami), de aztán meg napokig semmi... És most volt laborom, a vizeletemben nincs ismét semmi. Simán lehet a hormonoktól, szervek helyezkedésétől, de ha aggódsz kérd hogy csináljanak egy vizelet gyorstesztet, vagy egy labort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!