A has melyik hétben, vagy hónapban nő sokat terhesség soráén szülésig?
Ez rengeteg mindentől függ. Hányadik baba, mennyire erős a nő hasizma, hogyan helyezkedik el a baba.
Nekem baromi gyenge hasizommal az első 11, a második 10 hetesen kezdett látszani idegenek számára is, pedig nem puffadtam. Valakinek meg még 20-on pár hetesen sem lehet megmondani a hasáról, h a töltött káposzta miatt domborodik-e vagy baba van a dologban.
Nekem most a végére kezdett el igazán nőni. Bár még most sem mondaná meg senki, hogy akár már jöhetne is a baba, mert annyira nem nagy.
Az első gyerekem 25 héttől látszott, ez a baba pedig úgy a 33 héttől volt hihetően terhes pocak, pedig nem vagyok nagydarab, csak magas.
Most 38 hetes vagyok épp, és ha beindulna, lehet nem hinnék el papírok nélkül, hogy nem korababa.
Nekem 30 héten kezdett valamennyire nőni a hasam, addig csak úgy néztem ki mint aki jól bekajált. Ülőhelyet 36 hetesen adták át először, kicsit bizonytalan is volt a nénike :D Azóta megállás nélkül nő, napról napra nagyobb.
39 khm
Nekem a harmincas hetek elso feleben nott hirtelen.
Addig is latszott mar, de nem volt nagy (utana sem lett oriasi, csak olyan nagyon kerek, nagyon kiugro). Az utolso hetekben is nott oersze, de azt inkabb en ereztem a ruhakon, de nem volt mar olyan latvanyos a valtozas.
De nekem keson pocakosodtam mindig, pedig haromszor szultem es vekony is vagyok, de felidoig alig volt pocakom. Csak azert vettek eszre inkabb, mert vekony vagyok, igy nagy volt kontraszt. Eros a hasizmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!