Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hét 5napis vagyok és enyhült...

9hét 5napis vagyok és enyhült az émelygésem már második napja. Bajt jelenthet?

Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden terhesség más. Normális az is, ha egyáltalán nincs hányingered, normális az is, ha végig van hányingered és az is normális, hogy volt, aztán nincs. Lehet aztán megint lesz.

Nekem kisebb nagyobb szünetekkel az egész terhességemet végigkísérte a hányinger. Ne agyalj hülyeségeken, amíg nem görcsölsz és nem vérzel, addig nagy valószínűséggel nincs baj, örülj neki, hogy nem vagy rosszul! :) Jó babavárást! :)

2019. jan. 6. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ilyen kerdest lattam mar itt:)

Egyaltalan nem baj, a tunetek jonnek mennek! Mellfeszulessel detto ugyenez. Egyiknap fajhat, masik nap nem... teljesen normalis.

2019. jan. 6. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Én is így vagyok. Én is megijedek de minden rendben van. Inkább próbálok örülni h ilyen szuper a terhesség h néha jól vagyok, és én többnyire jól vagyok. Néha van hanyingerem néha van ubdorom, náha fáj az egyik mellem aztán van h két napig semmi. Aztán valami mindig jön újra.

Üdv 8 h 4 n km

2019. jan. 6. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ebben a cipőben jártam. Kb 8-9 hetesen elmúlt a rosszullét,rendesen meg is voltam ijedve, de hál’isten megnyugtattak, hogy a rosszullétek jönnek mennek, ne aggódjak.Ezt azóta én is belátom,megtapasztaltam.Most ,lassan 20 hetesen megint vannak rosszulléteim, holott kb 2 hétig “semmi bajom” nem volt ezelőtt.

Kitartást!!!

Mikor mész legközelebb orvoshoz?

Kellemes babavárást!

2019. jan. 6. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ennyi idősen történt, hogy több nap borzalom után egy nap felébredtem, és elmúlt minden tünetem. De annyira semmi nem volt, hogy rendesen bepánikoltam. Aztán persze nem lett semmi baj, a pici is jól volt. Most is jól van szerencsére, már 23 hetes :) Úgyhogy nyugodj meg! Nincs semmi baj :)
2019. jan. 6. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!