Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lotti névről mit gondoltok?

Lotti névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Vállalható? Többen mondták, hogy felnőttként komolytalannak hat. Szerintem nem komolytalanabb mint a Kitti, Fanni például.
2019. jan. 3. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%
Szegény gyerek...miért kell becenevet adni? Adjatok normális nevet és becézhetitek Lottinak ha ez a szívetek vágya. Én egy Lottit ismerek, 120 kilós, vörös hajú rocker csaj, most 17 éves. Hát...mit ne mondjak eléggé gázul hangzik a név ezzel a küldővel és stílussal.
2019. jan. 3. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:
4%
idétlen
2019. jan. 3. 17:22
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Kislányom a Lottit kapja második névnek. :)
2019. jan. 3. 20:09
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is nagyon tetszett viszont párom leszavazta igy lett Letti :) Engem nem nagyon érdekel ki mit gondol a nevéről . Nem a többi embernek kellett /kell megfelelnie a nevének hanem nekünk . Én sem kezdem el piszkálni azokat akiket Máriának, Évának , Rózának stb hívnak,mert nekem nem tetszik a nevük. Elfogadom ,kész vége .
2019. jan. 3. 20:15
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
Azért én azokat sem értem, akik azt mondják, hogy nem érdekel, hogy a többi ember szerint csúnya vagy röhejes a név, a lényeg, hogy nekem tetszik. Csak éppen a gyereknek kell azzal a névvel élnie egész életében, nem neki. Mondjuk a Lotti nem ilyen kategória, bár nekem nem tetszik, de vállalható.
2019. jan. 3. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Barátnőm kislánya Lujza (falun elég sok házi állat neve)

A nővérem gyerekeinek a neve Borbála és István . Senki sincs a rokonságban akit így hívnának szóval nem tiszteletből...én és a szüleim falra megyünk ezektől a nevektől... de sohasem mondtuk nekik. Ők ezt választották. Nem tetszhet mindenkinek ugyan az a név.

2019. jan. 4. 10:20
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, szerintem ezek a nevek nagyon szépek, gyerekként aranyosan lehet becézni, de felnőttként is megállják a helyüket, amit egy Lotti, Kitti, Fanni, Lili stílusú névről nem lehet elmondani.
2019. jan. 4. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, csak kicsit beceneves. Inkább Lorettának anyakönyveztetném, és úgy becézném Lottinak. Szóval ami ilyen becenévszerű , azt önmagában nem adnám. A Loretta, hosszú alakban is gyönyörűszép, és komolyabb, és lehet Lottinak szólítani.
2019. jan. 4. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Köszönöm Kitti vagyok 30 fölött de a nevem eddig nem okozott sehol sem problémát. Komolyan vették mindenhol. Annyi, hogy külföldi rokon Katei-nek vagy Caterin-nek hív.

Nagyon szép név a Lotti gyermeket is ismerek ilyen névvel és felnőttet is.

Nektek kell, hogy jó legyen a név. Ha valakinek nem tetszik az így járt.

2019. jan. 4. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:
17-es na látod, nem vagyunk egyformák. Nekem undik főleg a Borbála...de ez van én nem adom a gyerekeimnek az tuti de nem szólom meg azt aki igen. Neki tetszett na bumm...
2019. jan. 4. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!