Olívia névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 21:18
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Eléggé felkapott név lett mostanában. Mikor a lányom született, nem jutott eszembe, pedig lehet, hogy ezt adtam volna. Bár anyukám meg Lívia, tehát nem lett volna szerencsés.
2/11 A kérdező kommentje:
A másik variáció a Szofia vagy szofi
Igazából a legeleje óta főként ezeken a neveken vacilálunk plusz Zoé
Ez a három a befutó
Volt Lara de azt hamar leszavaztuk volt Lili de azt p!rom akarta
2018. jún. 28. 21:29
3/11 anonim válasza:
Szerintem csak viccelsz az alapján amit ide válaszként írtál. :DDDD
4/11 A kérdező kommentje:
*párom
És igazából ebböl kerül ki a győztes
2018. jún. 28. 21:30
5/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Bekerült a top 5-be a listánkon, de barátnőmnek született közben egy Olivére, így inkább hanyagoltuk.
7/11 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de ettől függetlenül szép név. Két Olíviát ismerek, az egyik 20, a másik 8 éves.
8/11 anonim válasza:
Elég gyakori mifelénk, talán emiatt is veszítette el számomra a varázsát. Régen tetszett, Popeye barátnője magyarul Oliva (Olive Oyl az eredetiben) volt, az majdnem Olívia, akkoriban, vagyis gyerekkoromban még tetszett, volt egy Olívia nevű játékbabám és egy nyuszim is, akit így neveztem el.
9/11 anonim válasza:
Nem tetszik. A Szofia, Szofi igen.
10/11 anonim válasza:
Nekem a Szofiról a Sofix padlóápoló jut mindig eszembe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!