Mit gondoltok a Lora/Lorina névről?
Mi a Lorinát szeretnénk adni, a Lora pedig ugye a becézése azért van a kérdésbe.
Amikor megláttam a válaszható nevek között, nekem ez tetszett meg a legjobban és a páromnak is tetszik. Ez melett én azt gondoltam hogy ritkább névnek számit mert nem ismerek ilyen nevű lányt. De akkor ezek szerint ez is olyan felkapott már mint a Hanna,Lara,Lili?
Lorina szebb.
Most a 4 max. 5 betűs inkább becenév lánynevek a sláger.
Hanna, Mira, Lara, Liza, Dorka, Elza...
Legalább 1 ilyen nevű van\lesz a csoportban. 😊
Nem rossz, de a Laura még mindig jobb szerintem.
(Amúgy ha a gyakoriság-téma felmerült... Inkább ezerszer Lorina, mint a Zoé, mert az terjed most futótűzként, mintha kötelező lenne, én attól vagyok rosszul.)
A vezetéknév nagyon nem mindegy. Maga a Lora név elvileg tetszik, de Kasza Lora szerintem tök hülyén hangzik. Ez lesz Kasza Tibi kislányának a neve.
Ha úgy érzed, hogy a ti vezetéknevetekhez illik a Lora, akkor semmi gond. Annyira nem gyakori - egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!