25 Hetes kismama vagyok, mar 3 napja nem akar megmozdulni a babam felek, nem erzem hogy mozogna mit tegyek? Vagy bekepzelem csak?
Szia!
Én vagyok aki irta hogy nekem se mozdult négy napig,meg sirogörcsöt kaptam!
Én is külföldröl vagyok.
És én tudom hogy nem egyszerü csak dokihoz menni,itt legtöbb helyen fizetni keell,vagy idöpont stb. stb...
Tuti hogy nincs bajod,mert màr belàzasodtàl volna,vagy hasonlo,hisz ha a baba napok ota halott,akkor az elkezd a testedben bomlani vagy a vér mérgezhet is,tehàt nyugi,ha nem tapasztalsz rosszullétet,meg làzat,nem történt semmi!
Nem mondom 100 szàzalékra hogy minden rendben,de szerintem nem érdemes paràzni¨
Narancsot ne nagyon egyél,az csak kimos,és tompit a baba mozgàsàn,a csoki,se csinàl csak sok savat.
A hideg kola nàlam segitett,bàr szerintem ez se mindenkinél igaz.
Egyszerüen ne idegeskedj,feküdj be az àgyba,kezdj el egy filmet nézni nyugiban,és a baba ha akar akkor majd érezteti magàt!
Remélem minden rendben van nálatok! Én egyet tudok tanácsolni, persze ha ezen a nagy ijedtségen túl lesztek, hogy vegyél egy sztetoszkópot! Sok felesleges álmatlan éjszakától megkímél! Nekem a barátnőm járt ugyanígy mint Te, de persze a babájának semmi baja nem volt! Aztán mondta hogy vettek sztetoszkópot és most már ha nem érzi hogy mozogna a baba, akkor rögtön megkeresi a szívhangját és megnyugszik! Ebből okulva én is vettem egyet, itt Magyarországon kb. 5ezer Ft körül már jó minőségűt lehet kapni! :)
Tudom hogy ez most nem segítség Neked, csak gondoltam leírom a tapasztalataimat! :)
Szorítok Neked hogy minden rendben legyen!
29 hetes kismama
Én vagyok a szintén külföldi:)
Na ugye megmondtam hogy nincs gond,hisz észrevetted volna?
Velem is ugyanugy volt,és mégsincs semmi.
Söt most az enyém megint két napja nem hallatott magàrol,de kb egy oràja ujra megrugott:)
Szoval meg kell öärteni,hogy nem minden nö egyforma,és emiatt nem KELL mindenképp érezned mindennap a picidet!
De a teleoszkop tényleg nem rossz ötlet,ha van rà lehetöséged vedd meg!
Sok boldogsàgot.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!