Elhihetem, hogy a babámat éreztük ma megmozdulni? 15 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
Jobb oldalon a köldököm alatt picivel, ott éreztem, hogy mintha megmozdult volna a picikém. El sem hiszem, de a párom és az anyósom is odatette a kezét és érezték.Olyan érzésem volt, mintha bugyogott volna belülről a hasam.Ilyen érzés mikor megmozdul?2009. nov. 26. 19:09
1/5 anonim válasza:
De jó Neked. :) Én ma vagyok 15 hetes pont, de nem tudom, hogy vajon őt érzem-e. Egyik nap egy kismami írta, hogy ugyan úgy érezte mint Te... Én viszont ma voltam szívhanghallgatáson és még a köldököm alattól nagyon lent van a babám. Én így ott figyelem egészen lent. Fene se tudja ilyenkor merre járnak és azért mert lent halljuk a szívét ott is van, vagy csak a hangja van ott....
2/5 A kérdező kommentje:
Énis pont ma vagyok 15 hetes!:-)
2009. nov. 26. 19:17
3/5 anonim válasza:
Szerintem mozgást éreztél, azt olvastam az ilyen bugyborékoló érzés eleinte! De jó neked, én 14+1 vagyok. Jó lenne ha 15 hetesen már én is érezném!
4/5 anonim válasza:
Te simán érezhetted már 15 hetesen a babádat, de a párod és anyósod még tuti nem azt érezték, csak bemagyarázták maguknak. Én 13 hetesen éreztem először,a többiek 23 hetesen. Ha már más is érzi, akkor te már annyira fogod érezni, hogy nem kételkedsz ő volt-e. Néha szabájosan fájdalmasan is meg tud rugni. Engem néha majd lerugott a székről. Na meg a 30. hét körül meg már alien féle lesz,mikor kidugja egyik oldalra a kis lábát vagy könyökét.
5/5 anonim válasza:
Én 16 hetes vagyok,nem érzem még...szerintem kizárt hogy kívülállók érezzék majd csak a 20.hét után!Te viszont érezhetted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!