25 Hetes kismama vagyok, mar 3 napja nem akar megmozdulni a babam felek, nem erzem hogy mozogna mit tegyek? Vagy bekepzelem csak?
Sajnos nem mindig van más tünet, ha baj van! Én tavaly jártam így a 36. héten, nem véreztem, nem görcsöltem, csak a baba nem mozgott. Nem volt már mit tenni... Menj mindenképp orvoshoz,mert neked is bajod lehet.
De reméljük hogy még pici, s csak nem érzed, hogy mozog, s minden rendben lesz.
Nagyon drukkolok Neked!
Újra 29 hetes pocakos.
Egy 25 hetes babát érezni kell!
Azonnal menj orvoshoz!!!!
Nekem is ez volt a problémàm,majdnem ennyi idös terhesen.
Mindenki lekiabàlta a fejem,hogy menjek orvoshoz,baj van stb.
Annyira kikészültem,hogy nem mentem orvoshoz,csak a kiirt idöpontra,és egésznap csak zokogtam,aztàn az uh-n elkezdett akkoràkat belém rugni,hogy még az orvos is elcsodàlkozott,hogy lehet ennyire aktiv:)
A z a kijelentés hogy naponta kell érezned,meg 10 -szer,én azt màr nem veszem figyelembe,mert nem biztos hogy megérzed!
Lehet vastag a hasfalad,lehet tul hàtul van,az is lehet éjjel mocorgott,mig te aludtàl.
Ne ess kétségbe,feküdj le,és koncentràlj.
Ha mégis ugy érzed,hogy nincs rendben,hivd fel a dokidat,de szerintem nem szabad azonnal kétségbe esned.
Amugy a jéghudeg kola sokat segit!
Boldog babavàràst!
Ja és ird meg,mi az eredmény!
Nekem négy napig nem lehetett semmit se érezni,pedig egészsöges a baba. Él.
Befolyàsolhatja sok minden hogy nem érzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!