Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 Hetes kismama vagyok, mar...

25 Hetes kismama vagyok, mar 3 napja nem akar megmozdulni a babam felek, nem erzem hogy mozogna mit tegyek? Vagy bekepzelem csak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 05:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem akarlak megijeszteni, de szerintem menj el a védőnőhez, vagy dokihoz, hogy hallgassák meg a szívhangot. Lehet, hogy csak Te nem érzed, hogy megmozdul, nekem 24 hetesen az orvos azt mondta, hogy még mindig elég pici ahhoz, hogy elbújhasson. Nem úgy van fordulva esetleg, befelé kalimpál. Vagy lehet, hogy tényleg akkor mocorog, mikor mozogsz, vagy alszol, ezért nem veszed észre. De nem fogsz megnyugodni úgysem, míg orvos nem látott, úgyhogy nézesd meg, hogy minden rendben van e. Ja és lehet a fronttól is, hogy lustibb. Majd írd meg mi volt. Minden jót! 37 hetes kismama.
2008. nov. 7. 05:38
 2/21 A kérdező kommentje:
okes koszike puszi!!!
2008. nov. 7. 05:41
 3/21 anonim ***** válasza:
Jah es ha beforr a koldok az normalis a 25.heten?furdes kozben vettem eszre tegnap...
2008. nov. 7. 05:50
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha baj lenne,már szerintem érezned kellett volna belőle valamit.Esetleg vérezgetnél,vagy görcsölgetnél.Valószinű,hogy a front lehet,3 nap túl sok ahhoz,hogy ne jelentkezett volna valami tünet ami arra utalna valami nincs rendben.Menj orvoshoz,vagy hívd fel az aggályaid miatt.Meglehet,hogy behív egy uh-ra.Kívánom a legjobbakat!
2008. nov. 7. 05:51
 5/21 anonim ***** válasza:
hogy érted azt hogy beforrt?
2008. nov. 7. 05:52
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos nem mindig van más tünet, ha baj van! Én tavaly jártam így a 36. héten, nem véreztem, nem görcsöltem, csak a baba nem mozgott. Nem volt már mit tenni... Menj mindenképp orvoshoz,mert neked is bajod lehet.

De reméljük hogy még pici, s csak nem érzed, hogy mozog, s minden rendben lesz.

Nagyon drukkolok Neked!

Újra 29 hetes pocakos.

2008. nov. 7. 07:27
 7/21 anonim ***** válasza:
49%

Egy 25 hetes babát érezni kell!

Azonnal menj orvoshoz!!!!

2008. nov. 7. 07:51
 8/21 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is ez volt a problémàm,majdnem ennyi idös terhesen.

Mindenki lekiabàlta a fejem,hogy menjek orvoshoz,baj van stb.

Annyira kikészültem,hogy nem mentem orvoshoz,csak a kiirt idöpontra,és egésznap csak zokogtam,aztàn az uh-n elkezdett akkoràkat belém rugni,hogy még az orvos is elcsodàlkozott,hogy lehet ennyire aktiv:)

A z a kijelentés hogy naponta kell érezned,meg 10 -szer,én azt màr nem veszem figyelembe,mert nem biztos hogy megérzed!

Lehet vastag a hasfalad,lehet tul hàtul van,az is lehet éjjel mocorgott,mig te aludtàl.

Ne ess kétségbe,feküdj le,és koncentràlj.

Ha mégis ugy érzed,hogy nincs rendben,hivd fel a dokidat,de szerintem nem szabad azonnal kétségbe esned.

Amugy a jéghudeg kola sokat segit!

Boldog babavàràst!

Ja és ird meg,mi az eredmény!

2008. nov. 7. 08:07
 9/21 anonim ***** válasza:
szerintem is menj el orvoshoz,csak ugy nyugszol meg biztosan,3nap az már sok,nem kell tünetnek lenni ahhoz van,DE NINCS! ird meg hogy mi van!!
2008. nov. 7. 10:05
 10/21 anonim ***** válasza:

Nekem négy napig nem lehetett semmit se érezni,pedig egészsöges a baba. Él.

Befolyàsolhatja sok minden hogy nem érzi

2008. nov. 7. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!