Mi a véleményetek ezekről a babakocsikról?
A színük bármilyen lehet, nekünk valami ilyesmi az elképzelésünk, arra lennék kíváncsi, hogy van -e valakinek ilyen.Vagy vélemény?
Előre is köszi a válaszokat!!
Melyikről írtál?Bergon vagy Pierre Cardin?
Köszi a válaszod!
Nekem olyasmi volt, mint az első. Nagy kerekű nagy kocsi. Nagyon kényelmes, a babám terpeszkedett benne, jó volt vele bevásárolni, a téli hóbuckákon simán keresztültoltam.
Arra figyelj, hogy ilyesmi kocsit csak akkor vegyél, ha tényleg nem kell emelgetned, mert nagyon nehéz, beférjen a kocsitok csomagtartójába, mert elég nagy, és ha tömegközlekedned kell vele, az elég macerás.
Ezt a nagy kocsit célszerű lecserélni a baba 1 éves kora körül, mivel akkor már nagyon nehéz tolni a nehéz gyereket a nehéz kocsiban. Célszerű utána venni egy kisebb esernyőkocsit.
Szia!
Nekünk crossunk van csak a bolygókerekes változat.Nagyon szeretem,télen 20cm hóban simán eltoltam.Könnyű irányítani.Szuper széles a teljesen bebugyolált baba is kényelmesen elfért benne.Most 6 hónapos a lányom és még mindíg elterül benne.Viszont ha sokat kell lépcsőznöd esetleg tömegközlekedned vele akkor nem ajánlom mert dög nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!