Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Concord Neo vagy Jané Slalom?...

Concord Neo vagy Jané Slalom? Leírnátok tapasztalataitokat ezekről a babakocsikról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem Jane-m van , de nagyon elégedett vagyok vele, könnyű irányítani bármilyen terepen,könnyü maga a kocsi is, egy mozdulattal összecsukható, nem tudom mire lennél még kíváncsi, hirtelen ennyi jutott eszembe.
2011. febr. 23. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! A Janéről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Szerintem emgéri az árát, csak ajánlani tudom. A másikat nem ismerem.
2011. febr. 23. 20:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Nekünk végülis Jané Slalom babakocsink van. Egy bajom van vele, h nem lehet a sport részt megfordítani. Ebben a hideg időben úgy gondolom jobb lenne, ha velem szemben ülhetne a kisfiam, jobban védve lenne a széllel szemben legalábbis. Nálunk iszonyat erejű szelek fújnak, igaz kint lakunk a prérin :) és nem véd semmi.

Azért gondoltam, h lecserélném Concord Neo-ra, mert a sportrészre megfordítható, a mózes és a hordozó meg úgyis kompatibilis mindkét vázzal (ha majd jön a kistesó :)).

2011. febr. 23. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk neo xnenon van!

Én nagyon imádom, majdnem mindenhol könnyű tolni!Egyedül a macskakövön gyűlt meg vele a bajom! :)

Én is a szélben fordítom magam felé mindig, mert egyből folyik a könny a szeméből!

Összecsukni is könnyű, csak a bevásárló kosár kicsi, max 2 kilóig terhelhető! :(

Nekem ez az egy problémám van vele!Mi most abban a korbna vagyunk hogy a lányom akarja tolni, és nagyon jó mert le lehet hajtani a karfát, hogy elérje!Igaz nme lát semmit, de neki így is jó! :)

Én egy kézzel is simán tolom!

Én nagyon szeretem a lányom nem annyira, de egyik babakocsiját sem :)

2011. febr. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!