Mi a véleményetek ezekről a babakocsikról? Használ valaki ilyet? Mennyire könnyű kocsik? És tényleg tágas a mózes?
ne ilyet vegyél szerintem.
sokkal nehezebb tolni az ilyet.
nem nagy egyébként
Szia!
Én is nézegettem ezeket a kocsikat, de letettem róla, mert nagyon kicsi az első kereke, ezért nekem nem lett volna praktikus.
Én ezt választottam helyette:
Ez is három kerekű, ami sokkal jobb, mint a 4 (tapasztalat) könnyebben megfordul, mint az első kocsink, és annak ellenére, hogy óriási babakocsi, mégis nagyon könnyen kezelhető. És az én "kisfiam" 4530 g és 60 cm születési adataival is kényelmesen elfér benne.
egy 2 éves, és egy 1 hónapos fiúk anyukája
tegnap 08:10!!!
Én vagyok a 2. válaszoló, nekünk pont ilyen babakocsink volt az első babánknál, amit te linkeltél be. Én borzasztóan ne voltam vele megelégedve, egyrészt amiket leírtál problémák miatt, másrészt meg, kicsi volt a fekvő felülete, és mivel nekem első babám 4260 g volt, íy hamar kinőtte a fekvő részét, az autós horgozója is nagyon hamar kicsinek bizonyult. Én épp ezért választottam jó nagy fekvőfelületű babakocsit, és mindenképpen 3 kerekűt, ezt tényleg lehet millió féle képpen variálni. Második babám 4530g-al született, és ugyan még csak 1 hónapos, de imádja, és úgy nézem, jó választás volt. Igaz, én vidéken lakom, és nem kell az 5. emeletre felcincálni, mert szó ami szó, de van súlya a kocsinak. Viszont, picire össze lehet csunkni, és a kocsi csomagterébe remekül befér.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!