Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek ezekről a...

Nini24 kérdése:

Mi a véleményetek ezekről a babakocsikról? Használ valaki ilyet? Mennyire könnyű kocsik? És tényleg tágas a mózes?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 26. 22:52
 1/7 anonim válasza:

ne ilyet vegyél szerintem.

sokkal nehezebb tolni az ilyet.

nem nagy egyébként

2010. jún. 26. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nézegettem ezeket a kocsikat, de letettem róla, mert nagyon kicsi az első kereke, ezért nekem nem lett volna praktikus.

Én ezt választottam helyette:

[link]

Ez is három kerekű, ami sokkal jobb, mint a 4 (tapasztalat) könnyebben megfordul, mint az első kocsink, és annak ellenére, hogy óriási babakocsi, mégis nagyon könnyen kezelhető. És az én "kisfiam" 4530 g és 60 cm születési adataival is kényelmesen elfér benne.

egy 2 éves, és egy 1 hónapos fiúk anyukája

2010. jún. 26. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Amit a második válaszoló belinkelt,az tényleg nagyon jó tágas és könnyű kocsi!!!!!!Nekünk olyan van és imádjuk!!!!
2010. jún. 27. 07:07
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem az utolsó linked jön be attól függ mire használod mivel közlekedsz ha kocsival nézd meg összecsukva befér e az autóba ha tömegközlekedés milyen nehéz!nekem ilyen van [link] könnyű vele közlekedni imádom a bázistalpot ha kocsiba utazunk hiba hogy nem lehet a tolókart átforditani a napsütést megoldottuk napernyővel de ha szél fuj nem lehet átforditani én használtan vettem 35000ft minden tartozékal
2010. jún. 27. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnek nagyon kicsi a mózeskosara!
2010. jún. 27. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Bár nekünk nem ilyen van,igy véleményt nem tudok róla mondani,de ha ezek közül választanom kellene akkor a harmadikat választanám!:)
2010. jún. 27. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:

tegnap 08:10!!!

Én vagyok a 2. válaszoló, nekünk pont ilyen babakocsink volt az első babánknál, amit te linkeltél be. Én borzasztóan ne voltam vele megelégedve, egyrészt amiket leírtál problémák miatt, másrészt meg, kicsi volt a fekvő felülete, és mivel nekem első babám 4260 g volt, íy hamar kinőtte a fekvő részét, az autós horgozója is nagyon hamar kicsinek bizonyult. Én épp ezért választottam jó nagy fekvőfelületű babakocsit, és mindenképpen 3 kerekűt, ezt tényleg lehet millió féle képpen variálni. Második babám 4530g-al született, és ugyan még csak 1 hónapos, de imádja, és úgy nézem, jó választás volt. Igaz, én vidéken lakom, és nem kell az 5. emeletre felcincálni, mert szó ami szó, de van súlya a kocsinak. Viszont, picire össze lehet csunkni, és a kocsi csomagterébe remekül befér.:)

2010. jún. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!