Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pontosan melyik az a vitamin...

Pontosan melyik az a vitamin vagy nyomelem, ami farkasétvágyat gerjeszt?

Figyelt kérdés
B valahanyas...
2010. jún. 27. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt dobta ki a google: [link]
2010. jún. 27. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, hogy a B6, de azt hiszem a B12 is csinál. De a B6 tuti.
2010. jún. 27. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a B vitamin család, talán a B1,B2, ezek az idegrendszerre hatnak, ezt adják étvágy növelőnek is. A B6 az hányás csillapító, a B12 vérképző, a B11= Folsav, velőcső záródásért felelős, de a B1-2 is fontos az idegrendszer fejlődése miatt. Ha babavállalás miatt akarod szedni én javaslom a Femibion 800-t ez teherbe esés előtt és a 12 hétig kell szedni, utána Femibion 400 DHA, a szoptatás végéig. Minden megvan benne ami kell, sőt metil folát( aktív folsav is van, amit a nők 30%-a nem tud Folsavból előállítani.Az előnye, hogy már több, mint 10 napja szedem és nem csinál farkas étvágyat, pedig szeretem a hasam. Hátránya: kicsit drága: 3700 ft-ért vettem, de a leendő babám ennyit megér:)
2010. jún. 27. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, babatervezés alatt állunk. Az első terhességem elején nekem is azt mondta a dokim, hogy a Femibion jobb, mint az Elevit, ráadásul nem is csinál olyan étvágyat. Most 3 hónapos a kicsink, és minél hamarabb szertnénk tesót (jó okunk van rá, de ezt most nem fejtem ki). Most azt mondta az orvosom, hogy a legújabb vitamint szedjem, a LadeeVit-et, az a legjobb. Így, szülés után pedig ez nagyon fontos. A Femibion tényleg drágább, a 400-as ráadásul 5600Ft körül van, de ha attól tényleg csökkenne az étvágyam, visszaváltanék arra. Még így is rajtam van +7 kiló a terhesség után, nem kellene még erre plusz 20...
2010. jún. 27. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok aki a femibiont ajánlottam. Én összevetettem az összes vitaminnak az összetételét és leírását, a Laedivitet is, én nem látom annyira nagy durraanásnak, de lehet. Elégedett vagyok a Femibionnal, hiszen túlsúlyos vagyok, nem kell, hogy még szedjek fel +-t. Döntsd el te, melyiket akarod használni, minnél előbbi babát kivánok neked:)
2010. jún. 27. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, én Elevittel kezdtem, most LadeeVitet szedek, ég és föld a különbség. Nem volt tőle hányingerem, sokkal könnyebb lenyelni, és nincs farkasétvágyam, igaz, nem is bírok sokat enni, inkább többször keveset.
2010. jún. 28. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:

szia

magne B6-ot szedtem pár éve ideg miatt. éhesebb lettem híztam egy keveset. rákérdeztem van e köze a vitaminhoz.a dokim azt miondta aB6 csinálhat étvágyat.

2010. jún. 28. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!