Nem csak te érzed így magad szerintem. Tudom, hogy le leszek pontozva,de leírom a saját tapasztalataimat. Ikrekkel voltam terhes,az egyik a 12 hét előtt felszívódott, nagyon megviselt. Vérszegény és vashiányos vagyok nemsokára járnom kell infúziós vaspótlásra,mert nem elég a napi 3 vastabletta. 18. hétig hánytam folyamatosan úgy, hogy mellette dolgoztam. Szörnyű volt. 26 hetesen szivárgott a magzatvíz,de szerencsére nem indult be a szülés,nagyon megijedtünk. Pár hét múlva mehettem haza, azóta sem lehet tudni,hogy mi okozta. Mostanában rengeteg a savam és ismét visszatért a hányinger. Vagy megy a hasam vagy szorulásom van köztes állapot nincsen. Amúgy a baba teljesen egészséges,minden genetikai teszten csak jó eredményeket kaptunk. Nem szeretek terhes lenni...alig várom,hogy vége legyen, szerencsére már csak 10 hét van hátra.Imádom a kislányomat, bármikor újra csinálnám az egészet érte,de nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Kitartást neked! Nem sok van hátra már. Párod mennyire támogat? Nekem rengeteget segített,hogy ne forduljak be. A legnagyobb támaszom.
2018. dec. 15. 19:37
3/18 A kérdező kommentje:
Első : vagy pali vagy sose volt terhes :D
Második válaszolo:
Koszonom hogy leírtad ! Én megértelek ! Hány hetes vagy?
Párom a legnagyobb tamaszom nekem is.:)
Halaistennek mindenben támogat csodálom a türelmet
2018. dec. 15. 19:48
4/18 anonim válasza:
30+3 jelenleg. :)
2018. dec. 15. 19:54
5/18 A kérdező kommentje:
Könnyű szülést kívánok!
2018. dec. 15. 20:00
6/18 anonim válasza:
Hú de együtt érzek veled. 17.hetes vagyok éppen a 3.babával de már alig várom a végét. A mai napig hányok még, és semmit nem bírok meg enni. Amit sikerül attól meg a gyomrom ég meg fáj. Nem tudom sokat sétàlni sem mert úgy érzem kiszakad a hasam. :( Az első kettő gyerkőcnél azt sem tudtam mit jelent “terhesnek” lenni. Élveztem minden percét. Most meg már alig várom a végét.
2018. dec. 15. 20:07
7/18 anonim válasza:
Nyilván nem te vagy az egyetlen, akit megvisel ennyire a terhesség.
Az első nem azért írta, mert nem volt még terhes vagy mert férfi, hanem azt gondolta, hogy hülye kérdésre hülye válasz.
2018. dec. 15. 20:07
8/18 anonim válasza:
Azért hívják terhességnek, mert nem csak téged visel meg. :)
Nagyon ritka az, akinek 40 hét gondtalanság jut. :)
Én végig hánytam az egészet, a szülés napjáig. 155 cm vagyok, a pici 3800-al lett meg. Akkora hasam volt, hogy ülni se tudtam.
2018. dec. 15. 20:13
9/18 anonim válasza:
Én is szülés napjáig hánytam napi 10-szer, borzalmas volt, van olyan, akinek nem teher, de nekem az volt.
2018. dec. 15. 20:19
10/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez hülye kérdés ?:D
Koszonom a normális válaszokat :) nekem is teher sajnos teljesen, de nemsokára vége ez vigasztal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!