7hetes vagyok és a rosszullétek elkerültek,néha émelygek.Viszont kb az eleje óta fájnak a petefészkeim,szúrnak..sokat sétálni sem tudok mert fájni kezd.
Az orvosom szerint ez normális. Nektek is fáj vagy milyen tüneteitek vannak?
Odabent változik minden méretben is és a hormonok miatt is. Teljesen normális nekem is fájdogál néha most is 12 hetesen.
2018. dec. 14. 09:38
2/9 anonim válasza:
Háromszor voltam terhes, tisztán emlékszem mindegyiknél az erős petefészek szurkálásra az első trimeszterben. Szerintem a sárgatest okozza a feszítést, ami azért nem hal el, hogy termelje a progeszteront a terhesség megtartásához. Csak a 12. hét körül sorvad el, mert utána átveszi a szerepét a méhlepény.
2018. dec. 14. 10:09
3/9 anonim válasza:
Én még most is szoktam érezni néha,nem csak az elején,de gondolom még fogom is...17hkm.
2018. dec. 14. 11:15
4/9 anonim válasza:
elsőnél görcsöltem csak, nálam valószínűleg a ciszta is közre játszott!nospát is kellett szednem
most a másodikkal semmiféle görcsöm nem volt, max kisebb nyílalások
2018. dec. 14. 11:16
5/9 anonim válasza:
Igen, sajnos előfordul. Nekem annyira fájt a legelején, hogy előbb gondoltam arra, hogy lágyéksérvem van, minthogy terhes vagyok. Aztán szép lassan elmúlt. Most leszek lassan 12 hetes és már csak néha nagyon enyhe pici szurkálást érzek, ami abszolút, mégcsak nem is kellemetlen.
2018. dec. 14. 11:50
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugszom picit. Utolsó,pont igy érzem!
Egyébként jobb petefészkemben van a sárgatest termelő,azért se értem de mindegy nem mászkálok sokat mert a séta se megy hosszútávon...
2018. dec. 14. 11:54
7/9 anonim válasza:
Neiem csak azon az oldalon fajt amelyikben a sargatest volt, de az rendesen. Upninis csak egyeneshattal tudtam, gornyedten nem, mert ules kozben meg jobban “nyomodott”, feszult. De meretben is oriasi volt a masik petefeszkemhez kepest.
Nekem ez nem az elso terhessegem volt, a tobbinel is ereztem, de nem volt zavaro es ilyen gyakori. En az elso uh-ig attol feltem, hogy mehen kivuli es itt agyazodott be, azert faj, de nem.
Az elso trimeszter vegere elmult.
2018. dec. 14. 13:50
8/9 anonim válasza:
Eleinte a sárgatest miatt volt, most 17 hetes vagyok, és még mindig fáj a szalagok nyúlása miatt. Szerintem normális.
2018. dec. 14. 14:04
9/9 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen dokihoz kellett mennem mert annyira fájt, feszített oldalt, ki kellett zárni a méhen kívülit. A baba jó helyen van, úgyhogy sárgatest okozta. Utána a szalagok nyúltak és a méhem fájt a legkisebb erőlködéstől. Azóta 11 hetes vagyok ☺ mostmár jobb. Magnézium segít, de azt is ki kell tapasztalnod hogy neked melyik jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!