Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki járt így? A dohányzást...

Valaki járt így? A dohányzást a terhesség felénél hagyta abba?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket segítsetek nekem. 22éves vagyok és a terhességem felénél járok. Azt hiszem most tudatosult bennem mekkora felelősséget vállaltam. Nagyon szégyenlem, de eddig napi 10-20 szál cigarettát szivtam el. Mindenképpen leszokok, csak nem tudom fokozatosan tegyem e. Ártok e a babának ha azonnal? Kérlek irjátok meg tapasztalataitokat.

Előre is köszönöm.

2010. jún. 27. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt hittem, nem ment el, ezért van 2x. :-)
2010. jún. 27. 21:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kérdező nem azt kérdezte leszokjon-e, azt már eldöntötte, hanem hogy hogyan csinálja, én is ezzel szenvedek már hetek óta, mondjuk nem vagyok terhes.
2010. jún. 27. 21:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is ennyit szívtam egészen 5 hetes koráig,mert akkor tudtam meg,hogy érkezik:)

Ezt azért mondtam,mert igazából én is erős dohányos voltak és rögtön tettem le,mert a fokozatosságnál akkor az van,hogy na jó akkor ma még 20, holnap meg legyen 18, de áhh,mi az a 2 szál nemde?Aztán elszívod azt a kettőt is és ott tartasz ahol az elején.

Csesztetni fog veszettül a kín, de egyél gyümölcsöt ha megkívánod, vagy csak szopogass valamit és menj el tüdőtisztító kúrára,jót fog tenni hidd el:)

Aztán sok sikert és írd meg mi lett ^3^

2010. jún. 27. 23:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Semmit sem ártasz a babának azzal, ha azonnal leszoksz. Sőt, ezzel teszel jót neki. A nikotin 30 perc alatt lebomlik, a fő gond a babára nézve az egyéb anyagok. A legeslegjobb, ha azonnal abbahagyod. Ha nem sikerül, akkor a fokozatos leszokás is jobb, mint ha meg sem próbálnád. Ajánlom az akupunktúrát neked, tényleg hatásos :)
2010. jún. 27. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is akkor tettem le amikor pozitív lett a teszt.Amint megjelent a 2. csík, elnyomtam, és kész.Azóta az is idegesít, ha a férjemen megérzem.Érdekes, hogy én nem szenvedtem.Az volt bennem, hogy most már nemcsak rólam van szó, és hogy én vagyok a felelős a kisbabám egészségéért.Csak én tudok vigyázni rá, amíg a hasamban van.Ez annyi erőt adott, hogy semmilyen leszoktató módszerre nem volt szükségem.Pedig 9 évig cigiztem előtte, és napi fél-egy dobozzal simán elment.A terhesség előtt is nekifutottam a leszokásnak kb. 5-ször.Én is próbáltam fokozatosan csökkentve.És hidd el, nem működik.Egy-két napig bírtam, azután meg dupla annyit szívtam.Itt két lehetőség van: vagy leteszed most azonnal, vagy szívod.Tapasztalatból mondom, hogy a fokozat nem jön be.Még többet fogsz szívni.Le kell tenni és kész.Egy darabig nehéz lesz, de a gyereked egészsége igazán megér ennyit, nem?Még többet is.Kár, hogy félidőig mérgezted vele, de sosem késő.Sok sikert!
2010. jún. 28. 07:02
 16/16 anonim válasza:
szia én is 33 hetesen tettem el a cigit!
2010. okt. 17. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!