Valaki járt így? A dohányzást a terhesség felénél hagyta abba?
Kérlek titeket segítsetek nekem. 22éves vagyok és a terhességem felénél járok. Azt hiszem most tudatosult bennem mekkora felelősséget vállaltam. Nagyon szégyenlem, de eddig napi 10-20 szál cigarettát szivtam el. Mindenképpen leszokok, csak nem tudom fokozatosan tegyem e. Ártok e a babának ha azonnal? Kérlek irjátok meg tapasztalataitokat.
Előre is köszönöm.
Én is ennyit szívtam egészen 5 hetes koráig,mert akkor tudtam meg,hogy érkezik:)
Ezt azért mondtam,mert igazából én is erős dohányos voltak és rögtön tettem le,mert a fokozatosságnál akkor az van,hogy na jó akkor ma még 20, holnap meg legyen 18, de áhh,mi az a 2 szál nemde?Aztán elszívod azt a kettőt is és ott tartasz ahol az elején.
Csesztetni fog veszettül a kín, de egyél gyümölcsöt ha megkívánod, vagy csak szopogass valamit és menj el tüdőtisztító kúrára,jót fog tenni hidd el:)
Aztán sok sikert és írd meg mi lett ^3^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!