Kismamák! Tényleg mindenkit Budapestre irányítanak? Ti elmentek?
Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok. A 12. heti UH - ot nem vállalja a magán orvosom mert állítólag most mindenkit Budapestre egy fizetős magán klinikára irányítanak erre a vizsgalatra. Én vidéken lakom Pesttől kB 200 km-re. Ti elmentek erre a vizsgálatra Pestre? Vagy megelégszetek a sima kórházi vizsgálattal a saját körzetetekben??2018. dec. 13. 18:00
11/17 anonim válasza:
Hát olyan messziről biztosan nem utaznék Pestre. Én Pesttől nem messze élek, ezért nem is volt gond, hogy felmenjünk. Biztosan foglalkoznak hozzátok közelebb is ilyennel. A magánklinikán szonográfus végzi a vizsgálatot. Lehet nincs képesítése/ engedélye erre a magándokinak. És azért a gép is ezerszer profibb volt, mint a nőgyógyásznál.
13/17 anonim válasza:
Kecskeméten ingyen csinálták a kombinált tesztet, mondjuk én ide is tartozom körzetileg. Itt miért nem jó? Csak közelebb van mint Budapest. :) 24h km
14/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért Pestet hajtogatják. Már azon is gondolkoztam hogy részesedést kapnak a dokik vagy nem tudom....
Meg régen csak akkor küldtek ilyesmire ha valakivel gond volt... Most meg mindenkit. Védőnőm is pont ma mondta hogy mindenkinek ajánlják az orvosok. Mondjuk ha jól olvastam utána a kombinált teszt inkább csak down kórra szűr. De ha már 1 komolyabb szűrést szeretnék akkor az már több 100 ezer Ft is lehet...
2018. dec. 13. 20:57
15/17 anonim válasza:
Szia! Én is Baja környéki vagyok. Engem iss el akart küldeni a doki, az előző, és a mostani terhességem alatt is.(2 különböző) Aztán hát nem mentem el, mert ugye a honlapon is eléggé húzós ára volt, meg nem is volt közel.Ettől függetlenül is egészséges kisfiam született. A mostani dokim is elküldött, de ajánlotta még a Szegedi Női klinikát is, illetve Kecskemétet. Mi végül kecskemétre mentünk,mert a másik helyen csak azokat fogadják akik oda tartoznak.
16/17 anonim válasza:
Én még mindig nem értem hogy milyen vizsgálatra akarnak Pestre küldeni. A 12 hetes genetikait elvileg mindenhol megcsinálják ahol van szülészet. Békés megyei vagyok, tavaly a békéscsabai kórházba jártam, ott nem a saját magánorvosom végezte az uh-t,de tb alapon ingyen volt. Most Gyulára járok és a magándokim uh-s orvos is, nekem ő végez mindent. Ráadásul itt a kombi teszt is ingyen volt. Egyedül magzati szívultrahangra kell majd Szegedre mennünk.
17/17 anonim válasza:
"Már azon is gondolkoztam hogy részesedést kapnak a dokik"
Ez simán benne lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!