Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért viszket a hasam?

Miért viszket a hasam?

Figyelt kérdés

37 hetes pocakos vagyok, és nagyon viszket a hasam!! Olyan, mintha belülről viszketne!! De kívülről is!! Viszont jól eső érzés, ha finoman megvakarom (erősebben símogatom), de mitől van ez??

Nálatok is van/volt már ilyen??

2008. nov. 6. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Igen,mert száraz a bőröd,de próbáld ne vakarni,kenegesd testáploóval.Feszül a bőr és száraz.
2008. nov. 6. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Amúgy igen,sokunknál előfordul,kented az elejétől a hasad?

Enyém sajnos berepedt,pedig kentem,ez alkati sajátosság,de azért kenegesd,ne viszkedjen annyira,ha vakarod előbb csúnya lesz,

2008. nov. 6. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Feszül a bőröd, ahogy nő a babád. Kend valamilyen kismama olajjal vagy krémmel!

Én naponta vagy 4-szer bekenem, különben le is tépném a bőrömet a hasamról...

35 hetes kismama

2008. nov. 6. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
feszül a böröd meg azt mondják hogy a baba haja piszkálja nekem ez bejött mert mind a 2hajas baba lett
2008. nov. 6. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mamaolajjal kentem a hasam, de annak ellenére viszketett. Lecseréltem az olajat, mézes testápolóra, három esti kenegetéssel megszűnt a viszketés, azóta is azzal kenem esténként.
2008. nov. 6. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nő a pocakod, húzódik a bőr, könnyebben szárad is. kenegesd valamivel jó vastagon. Pl. körömvirág krém.
2008. nov. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!