Te mit tennél a helyemben, hazamennél a kórházból?
Be kellett feküdnöm a kórházba, mivel lassabban nő a babám... 35.hetes vagyok, és 3-4 héttel le van maradva... Elvileg.. Mindenki szerint ez már genetika... Párom is kis növésű, kis súllyal született..
2000 a méhszáj értékem.
Kaptam 2x 500 ml magnézium infúziót..
Meg tüdőérlelőt szuriba.
Reggelenként nst, meg most vért fognak venni reggel. És ennyi, utána már semmi, csak fekszek, kínlódok itt bezárva...
Ennek mi értelme van?
Ha minden nap bejönnék reggel nstre, annyi lenne. 1 héten 1x ultrahangoznak majd...
Semmi problémám nincsen, azt leszamítva, hogy ők szerint pici a gyerek. A lepény 2fokon érett. A magzatvíz átlagos, keringés jó.. Minden jó csak kisebb...
Ezért minek kell befeküdni de komolyan?
Olyan szobatársaim vannak, akiket befektettek, mert 1 hét múlva programozott császár lesz nekik, ők sem értik mire jó ez, vizsgálatot nem is végeznek rajtuk napi 1 nstn kívül.
Nincs egyikünknek sem fogadott orvosa. Lehet emiatt van?
Orvos persze épp hogy ránk pillant, de nem foglalkoznak semmivel.
Egy nővérrel tudtam beszélni aki szerint is genetika lehet, nem fognak császármetszést csinálni meg semmi, csak benn kell feküdni lehet januárig. Minek akkor?????
Úgy érzem feleslegesen tartanak bent... Ha pl fogadok egy orvost és megmondom neki ezeket a dolgokat, adok pénzt, vajon hazaenged legalább délután - éjszakára?
Aludni se tudok itt
Lassan 72 órája fenn vagyok, tiszta ideg vagyok, ettől nem fog jobban nőni az a baba..
Hiába próbálok orvost fogadni azt mondják hogy esélytelen aki elvállal már.
Az sztkban vagyok, viszont a megyei kórházban van egy orvos ismerősünk aki lehet elvállalna. Ha most őt megpróbálom és elvállal az akkor baj ha átmegyek másik kórházba? Állandó lakcím szerint oda tartozok. Ideiglenes szerint ide.
Legalább lenne orvosom.
Szeretnék elmenni babamozira is ahol abszolút mindenét megnézik súlya stb. És az ott vizsgáló genetikus is.
De amíg itt vagyok nem tudok semmit intézni. Ez készít ki.
Egyetlen egy orvossal nem tudtam eddig beszélni az állapotomról mert nem foglalkoznak velem. Nstre küldenek reggelente ennyi. Meg magnézium infúziót kapok még holnap és ennyi. A mai napon beszéltem egy szülésznővel aki ki számolta az egészet az elejétől és nem is 5 héttel van lemaradva, hanem csak 2, úgy mint eddig kezdettől fogva...
Ha lenne saját orvosom normálisan foglalkozna velem, de ebben a kórházban nem lesz soha. Nem tudom így mit tegyek. Azért ilyen esetben csak fontos lenne.
Lehet nincs is baj. 2 hét nem 5...
Mindig más ultrahang gépen nézik eltérhetett... Ráadásul azt mondta a szülésznő hogy nő a baba a maga ütemében, mint eddig, nem állt le...
Látod, milyen jó lett volna saját orvos?
Jöhet a lepont. Ez a kórházi protokoll, ha retardált a baba, akkor anyukkát bent fektetik. Ennek az az oka, hogy fogalmuk sincs arról, h miért van lemaradva és senki nem mer kockáztatni. Nem fogsz papírt kapni, max, úgy hogy saját felelősségre távoztál, ezzel védik magukat. persze vannak horror sztorik, ez benne van a pakliban, de ha mindennap mász vizsgálatra amúgy is, tök felesleges bent maradni.
Keress egy magándokit!!!!!
Szerintem már nem fogsz olyan orvost találni, aki bevállal, mert rizikós eset vagy.
Ha mégis találsz (próbáld meg azért), akkor sem úszod meg a kórházat, hisz a kórtörteneted miatt nem fogja bevállalni, hogy hazaenged, túl nagy a kockázat.
Nem tudom, merre élsz, de felénk a babamozi egyáltalán nem részletes, inkább a szórakozásról szól, minthogy pontos diagnozisokat kapj. De persze mindenütt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!